İyiler canımİyiyim çok şükürnasıl gidiyor çocuklar iyi mi
Ya çok sevindimİyiler canımoğlum okula gidiyor kızlar kursa gidiyorlar.
Allah razı olsun canım benimYa çok sevindimdaha da iyi olun inşallah
Aynen öyleAllah razı olsun canım benim
İyi olmak zorundayız
İnşallah canımAynen öylezamanla daha iyi olacağız hepimiz
Öpüyorum onları kocamanİyiler canımoğlum okula gidiyor kızlar kursa gidiyorlar.
Allah razı olsun ablacımÖpüyorum onları kocaman
Sağol nevoşum sendende razı olsun,ne yaptınız alıştınızmı nsıl geçiyor günlerAllah razı olsun ablacım
İyiyiz ablacım günler yoğun geçiyorSağol nevoşum sendende razı olsun,ne yaptınız alıştınızmı nsıl geçiyor günler
Okul dersane derken günler geçiyor tabi,yürümek iyi sen seviyorsun ten yürümeyide,akşam oluncada yorgunluk olmsı normal yani.Hiç görmedim o bölgeyi özellikle peri bacalarını çok merak ediyorum.İyiyiz ablacım günler yoğun geçiyorAraba olmayınca hep yürüyoruz. Akşama çok yorulmuş oluyoruz.
Alışacağız mecburen
İşte benim ağrılar olmasa güzelOkul dersane derken günler geçiyor tabi,yürümek iyi sen seviyorsun ten yürümeyide,akşam oluncada yorgunluk olmsı normal yani.Hiç görmedim o bölgeyi özellikle peri bacalarını çok merak ediyorum.
Devam mı yoksa ağrılara ne yapacan peki ameliyat durumlrıda kldı şimdi demi.İşte benim ağrılar olmasa güzel
Güzel bir şehirperi bacaklarını bilmiyorum. Ama üç gün Göreme'de kaldım. Oranın yapısı çok farklı çok güzeldi
Devam ablaDevam mı yoksa ağrılara ne yapacan peki ameliyat durumlrıda kldı şimdi demi.
Anadolu şehri nsılsa misafir perverdir hep,ürgübte orası ,dha sonra gitme imknınız olursa görürsünüz orayıda.
Daha erken zaten birz daha toparla kendini önce sonra bir şekilde olur nsılsa.Devam ablaBen bu korkuyla o masaya yatamam. Psikolojim iyi değil
Evet misafirperver
Ürgüp yakın eşim gelirse belki gideriz
Geçmiş olsun gül goncamPazartesi yokum gene eşimin tedasvisi devam ediyor işlem yapılcak gene bir kç gün yokum hberiniz olsun.
Ürgüp masal gibi nevosumDevam ablaBen bu korkuyla o masaya yatamam. Psikolojim iyi değil
Evet misafirperver
Ürgüp yakın eşim gelirse belki gideriz