Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
İyiyiz ablacım günler yoğun geçiyor Araba olmayınca hep yürüyoruz. Akşama çok yorulmuş oluyoruz.
Alışacağız mecburen
Okul dersane derken günler geçiyor tabi,yürümek iyi sen seviyorsun ten yürümeyide,akşam oluncada yorgunluk olmsı normal yani.Hiç görmedim o bölgeyi özellikle peri bacalarını çok merak ediyorum.

Okul dersane derken günler geçiyor tabi,yürümek iyi sen seviyorsun ten yürümeyide,akşam oluncada yorgunluk olmsı normal yani.Hiç görmedim o bölgeyi özellikle peri bacalarını çok merak ediyorum.
İşte benim ağrılar olmasa güzel
Güzel bir şehirperi bacaklarını bilmiyorum. Ama üç gün Göreme'de kaldım. Oranın yapısı çok farklı çok güzeldi

İşte benim ağrılar olmasa güzel
Güzel bir şehirperi bacaklarını bilmiyorum. Ama üç gün Göreme'de kaldım. Oranın yapısı çok farklı çok güzeldi
Devam mı yoksa ağrılara ne yapacan peki ameliyat durumlrıda kldı şimdi demi.
Anadolu şehri nsılsa misafir perverdir hep,ürgübte orası ,dha sonra gitme imknınız olursa görürsünüz orayıda.

Devam mı yoksa ağrılara ne yapacan peki ameliyat durumlrıda kldı şimdi demi.
Anadolu şehri nsılsa misafir perverdir hep,ürgübte orası ,dha sonra gitme imknınız olursa görürsünüz orayıda.
Devam ablaBen bu korkuyla o masaya yatamam. Psikolojim iyi değil
Evet misafirperver
Ürgüp yakın eşim gelirse belki gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…