Çok geçmiş olsun hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun Rabbim.yardimciniz olsunÇok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadanÇok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
ElticimHayırlı akşamlarımız olsun
Parem ramazanda dua grubu açarsan beni unutmaÇok geçmiş olsun hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun Rabbim.yardimciniz olsun
Tamam canım hatirlatirim inşallah ❤Parem ramazanda dua grubu açarsan beni unutmaEtiketleri kaçırabiliyorum. Hatırlatırsan sevinirim
Allah razı olsun canım benimTamam canım hatirlatirim inşallah ❤❤
bende bugun girdim profiline kim diyeJou jou
Hahahahahahaha vallahaa 3 ay beni inşaallahh tanıyan tanıyacakkbende bugun girdim profiline kim diyetaniyamadim ciktim
Amin, inşallah, teşekkür ederimÇok geçmiş olsun hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun Rabbim.yardimciniz olsun
Rabbim en hayırlısını bilendir. Senin için de tez zamanda hayırlı olanı versin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden AyşomÇok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadanÇok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
CanımElticim
Allah razı olsun canımRabbim en hayırlısını bilendir. Senin için de tez zamanda hayırlı olanı versin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden Ayşom