Başka bir doktora gittin mi
Çok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadanNasılsınız canım
O da El ile başlıyor ya, bir an yabancı biri niye konuya gelsin diye düşündüğümden demek kiNiye kız benzerlik yokki
Çok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadanÇok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
Rabbim yardımcınız olsun canımÇok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadanÇok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
HeheheheheO da El ile başlıyor ya, bir an yabancı biri niye konuya gelsin diye düşündüğümden demek ki
Hem sen sus bakiiim Cantanem tanıyamamışsın
Rabbim yardımcınız olsun canım
SıfırGeçmiş olsun canım. Sağlıklı olma ihtimali ne kadar diyor doktorlar
AminRabbim yardımcınız olsun canım
Hakkınızda hayırlısı olsun.Çok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadanÇok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
Rabbimin bir bildiği var.Herkesin var bir imtihanı. Kimi sağlık, kimi eş, kimi maddiyat. Öyle böyle geçiyor hayat...Allah beterinden korusun hepimizi
Allah yardımcınız olsun canımSıfırteşekkür ederim
Amin
Rabbim yardımcınız olsun canım. Ne desek havada kalıyorÇok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadanÇok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah yardımcınız olsun canım
Amin, teşekkür ederimRabbim yardımcınız olsun canım. Ne desek havada kalıyorHakkınızda hayırlısı
Allah yardımcınız olsunÇok kötüyüz ailece. Gitmediğimiz Doktor kalmadı. Kan vermiştim zaten, onun sonucunda trizoöi 18 çıkmıştı, bugün de bebeğin eşinden biyopsi aldılar beni uyutmadanÇok zor ve acılı bir işlemdi. Ağrım var hala. Sonuçlar haftaya çıkacak ama ultrason bulguları da bebeğin sağlıksız olduğu yönünde. Tüm doktorlar aldır Demeye getiriyor hatta aldıracağım gözüyle konuşuyorlar aralarında. Moralimiz çok bozuk. Doğurmak istersem karnımda ölme ihtimali var, doğarsa 1 hafta içinde ölme ihtimali var, yaşarsa 1 sene içinde ölüyormuş. Yoğun bakımdan çıkamıyormuş bebek, sürekli ameliyat oluyormuş. canım çok sıkkın.
gerçekten hiç önemi yokBugün odanın birine perde almak için bir mağazaya girdik. Adam diyor pilesi nasıl olsun. Dedim hiç önemi yok. Camı kapatsın yeterÇokta önemi yok.
Hayatınızı ertelemeyin
Rabbim sınavını kolay eylesin canım ayşomAmin, teşekkür ederim
Bu dünya ne kadar boş ne kadar anlamsizmisgerçekten hiç önemi yok