Sağ olun canlarımNiye sıkılayım Nevoş, nasıl olduğunu bilmek istiyoruz, asıl biz sorup seni sıkmak istemiyoruz.
Allah yardımcısı olsun, Allah kolaylık versin
nevosum siz ne yaptınız nevsehıre gıttınız mı nasılsınız yerlestınız mı durumunuz nasılBir sürü bina yıkılmış
Rabbim korusun
Malatya bitti yayine malatyad deprem olmus ve bazı bınalar yıkılmıs ne oluyor bu enerjı nıye atılamadı anlamadımAllahım korusun
aynen nevos cok kötü oldu bı kac saglam kalan vardı her depremde onlarda yıkılıyor galıba ne olacak boyleMalatya bitti ya
Nevşehir 'deyim canımnevosum siz ne yaptınız nevsehıre gıttınız mı nasılsınız yerlestınız mı durumunuz nasıl
Eşim orada, eşimin ailesi oradaaynen nevos cok kötü oldu bı kac saglam kalan vardı her depremde onlarda yıkılıyor galıba ne olacak boyle
zamanla gecer ınsallah nevosum ınsallahta son bulur artık şiddeti bari azalsa dıyorum, annen ve kardesınde sızınle dımı nevos kızlar nasıl adapte olamamıstır henuz onlarda dımıNevşehir 'deyim canım
Yerleştik şükürAma benim korkular geçmiyor
ah ah aklının bi köşesi hep orada dimi Allahkorusun orada kalanlarıEşim orada, eşimin ailesi orada
Her zorluğun bir ferahlığı vardır canım, Rabbim bu imtihanınızı kolay eylesin, daha güzel günler nasip etsin inşallah.Rabbim bana bunu uygun görmüş ne yapayım,
Hep kendimle sizi sıkmayayım. Elbet mükafatını alırız.
Beni bilgilendirin merak ediyorumRabbim gönlünüze göre versin
Nevoş eşin tekrar eve girmesin sakınEşim orada, eşimin ailesi orada
Sen istersin de yapmaz mıyım
Götüreyim bebişim
Götüreyim bebişim
Amin abla, ben çok korkuyorum yaBir sürü bina yıkılmış
Rabbim korusun
Amin inşallah elticimHer zorluğun bir ferahlığı vardır canım, Rabbim bu imtihanınızı kolay eylesin, daha güzel günler nasip etsin inşallah.
Girme diyorum söz dinleseNevoş eşin tekrar eve girmesin sakın
Allah yardımcıları olsun. Depremler durmuyor bir türlü
BendeAmin abla, ben çok korkuyorum ya
Enkaz altında kalanlar hep eşya almak için girenler. Sizede söylemez girer Allah korusunGirme diyorum söz dinleseZaten eşyaların çoğu kırıldı
Tamam diyor amaEnkaz altında kalanlar hep eşya almak için girenler. Sizede söylemez girer Allah korusuneşya alınır Allah can sağlığı versin