Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Nevreste yerleştin 'mi eve navlenin ev sahibi çıkarıyor evden oda mağdur ev bulduk berber oturacağız 3 gündür temizliyoruz gireceğiz
Ablacım çok eşya olmayınca hemen yerleştikBiraz çamaşırımız var onları yıkıyoruz yavaş yavaşOda biterse bitti sayılır.
Rabbim yardımcımnız olsun

Çok kötü etkiledi nevos, bi yerden yeniden başlamak gerekiyor ama hiç istek kalmadı
bölgede yaşayanların durumu elbette ki çok farklı ama uzakta da olsak bizler için de tam bir travmaydı. 3 haftadır ne yaptığımı bilmiyorum. herşey boş moduna girdim

bölgede yaşayanların durumu elbette ki çok farklı ama uzakta da olsak bizler için de tam bir travmaydı. 3 haftadır ne yaptığımı bilmiyorum. herşey boş moduna girdim
Aynen canım herşey çok boş geliyor. Sınav da neymiş diyorum artık. Uzaktan boyleyiz, yakını düşünmek istemiyorum

Yok Adıyaman ama biz ilcesindeyiz

Pericanım çok geçmişler olsun canımcım
Mersin canım burasıda çok kötü sallandi siddetliydi ibütün olan depremlerde yıkım yok ama hasar alıp boşaltılan site ve okullar var boşaltmaya basladi
Merkezdemi okullar ve evler
Nevoşum ağız tadıyla oturun sağlıcakla olsun herşey,eşya dediğimiz nedir ki zamanla onlarda olur güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…