Çok şükür elticimElticim, nasılsınız?
Benimde başlamam lazımDepremden beri bıraktım, toparlayamadim nevosum
Rabbim daha da iyi etsinÇok şükür elticim
Halimize şükürSen nasılsın
Sağlığın nasıl
teşekkür ederim canımHarika gözüküyor canım, bayılırım ekşi mayayaafiyet olsun
Geçmişler olsun inşallah ablamNevreste yerleştin 'mi eve navlenin ev sahibi çıkarıyor evden oda mağdur ev bulduk berber oturacağız 3 gündür temizliyoruz gireceğiz
Çok kötü etkiledi nevos, bi yerden yeniden başlamak gerekiyor ama hiç istek kalmadıBenimde başlamam lazım
Allah kolaylık versin gül goncamNevreste yerleştin 'mi eve navlenin ev sahibi çıkarıyor evden oda mağdur ev bulduk berber oturacağız 3 gündür temizliyoruz gireceğiz
İyi olacaksın yasocanimRabbim daha da iyi etsin
Çok şükür elticim, iyiyim.
Sağlığım da toparladı gibi, vitamin takviyeleri başladı.
Ablacım çok eşya olmayınca hemen yerleştikNevreste yerleştin 'mi eve navlenin ev sahibi çıkarıyor evden oda mağdur ev bulduk berber oturacağız 3 gündür temizliyoruz gireceğiz
Rabbim yardımcın olsunRabbim daha da iyi etsin
Çok şükür elticim, iyiyim.
Sağlığım da toparladı gibi, vitamin takviyeleri başladı.
Başla benceÇok kötü etkiledi nevos, bi yerden yeniden başlamak gerekiyor ama hiç istek kalmadı
bölgede yaşayanların durumu elbette ki çok farklı ama uzakta da olsak bizler için de tam bir travmaydı. 3 haftadır ne yaptığımı bilmiyorum. herşey boş moduna girdimÇok kötü etkiledi nevos, bi yerden yeniden başlamak gerekiyor ama hiç istek kalmadı
geçmiş olsun. bu devir de taşınmak da zor Allah kolaylık versinNevreste yerleştin 'mi eve navlenin ev sahibi çıkarıyor evden oda mağdur ev bulduk berber oturacağız 3 gündür temizliyoruz gireceğiz
İnş nevoşum yaaBaşla bence
Aynen canım herşey çok boş geliyor. Sınav da neymiş diyorum artık. Uzaktan boyleyiz, yakını düşünmek istemiyorumbölgede yaşayanların durumu elbette ki çok farklı ama uzakta da olsak bizler için de tam bir travmaydı. 3 haftadır ne yaptığımı bilmiyorum. herşey boş moduna girdim
Yok Adıyaman ama biz ilcesindeyiz
Pericanım çok geçmişler olsun canımcımEvet ya bende komşudan duydum hissetmedim ama ,hoş zaten tavana bakmasam deprem olduğunu bile anlamamki hala geçmedi vücudumun sallanması çünkü sürekli sallanır gibiyim ben zaten,Rabbim korusun inşallah herkesi faylar bu yıl çok fazla aktif Allah sonumuzu hayr etsin canlarım çok dikkat edin kendinize
Merkezdemi okullar ve evlerMersin canım burasıda çok kötü sallandi siddetliydi ibütün olan depremlerde yıkım yok ama hasar alıp boşaltılan site ve okullar var boşaltmaya basladi
Nevoşum ağız tadıyla oturun sağlıcakla olsun herşey,eşya dediğimiz nedir ki zamanla onlarda olur güle güle oturunBugün eve geçtik
Abim sağ olsun ne ihtiyacın varsa alın ben destek olacağım dedi
Annemde biraz destek oldu.Beyaz eşya aldılar. Çok bilindik markalar almadılar. Sanki aldık ne oldu.Bayağı uygun oldu.
Herkese birer baza ve iki kanepe Alındı.Çocuklara çalışma masası almışlarMutfak eşyası biraz benim vardı
Çok şükür düzeni kurduk. Daha fazla eşyaya gerek yok.
Halı ve perde ayarlasak tamamdır
Günaydın ablammmHanımlar neredesiniz iyi misiniz
@Margaret Hale
@JOYz
@Kukrim
@C A N O
Blue_Peri
@Jenna16
@deynepnaz
@Jou
Sağol ablacımPericanım çok geçmişler olsun canımcım
Merkezdemi okullar ve evler
Nevoşum ağız tadıyla oturun sağlıcakla olsun herşey,eşya dediğimiz nedir ki zamanla onlarda olur güle güle oturun