Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste yerleştin 'mi eve navlenin ev sahibi çıkarıyor evden oda mağdur ev bulduk berber oturacağız 3 gündür temizliyoruz gireceğiz
Ablacım çok eşya olmayınca hemen yerleştik🤗Biraz çamaşırımız var onları yıkıyoruz yavaş yavaş🤗Oda biterse bitti sayılır.
Rabbim yardımcımnız olsun 🤲

Çok kötü etkiledi nevos, bi yerden yeniden başlamak gerekiyor ama hiç istek kalmadı 🥺
bölgede yaşayanların durumu elbette ki çok farklı ama uzakta da olsak bizler için de tam bir travmaydı. 3 haftadır ne yaptığımı bilmiyorum. herşey boş moduna girdim 😞

bölgede yaşayanların durumu elbette ki çok farklı ama uzakta da olsak bizler için de tam bir travmaydı. 3 haftadır ne yaptığımı bilmiyorum. herşey boş moduna girdim 😞
Aynen canım herşey çok boş geliyor. Sınav da neymiş diyorum artık. Uzaktan boyleyiz, yakını düşünmek istemiyorum 🥺🤲

Yok Adıyaman ama biz ilcesindeyiz

Evet ya bende komşudan duydum hissetmedim ama ,hoş zaten tavana bakmasam deprem olduğunu bile anlamamki hala geçmedi vücudumun sallanması çünkü sürekli sallanır gibiyim ben zaten ☹️,Rabbim korusun inşallah herkesi🤲 faylar bu yıl çok fazla aktif Allah sonumuzu hayr etsin canlarım çok dikkat edin kendinize🤲
Pericanım çok geçmişler olsun canımcım :KK200:
Mersin canım burasıda çok kötü sallandi siddetliydi ibütün olan depremlerde yıkım yok ama hasar alıp boşaltılan site ve okullar var boşaltmaya basladi
Merkezdemi okullar ve evler
Bugün eve geçtik🥰🤗
Abim sağ olsun ne ihtiyacın varsa alın ben destek olacağım dedi🤗🥰
Annemde biraz destek oldu.Beyaz eşya aldılar. Çok bilindik markalar almadılar. Sanki aldık ne oldu. 🥺Bayağı uygun oldu.
Herkese birer baza ve iki kanepe Alındı.Çocuklara çalışma masası almışlar🤗 Mutfak eşyası biraz benim vardı🤗
Çok şükür düzeni kurduk. Daha fazla eşyaya gerek yok.
Halı ve perde ayarlasak tamamdır🥰
Nevoşum ağız tadıyla oturun sağlıcakla olsun herşey,eşya dediğimiz nedir ki zamanla onlarda olur güle güle oturun :KK74:

X