canım sana da çok geçmiş olsun. nasılsın?Nevreste canım çok çok çokkkk geçmiş olsun Rabbim bir daha yqşatmasın AİLENLE musmutlu sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
öğretmen misin canım?Allahim nevsehire atanayim amiinn,aşık oldum çünkü
Yok canım değilim, keşke öğretmen olsaydım çoktan atanmıştımcanım sana da çok geçmiş olsun. nasılsın?
öğretmen misin canım?
ben çocukken 1-2 kere gitmiştim.
Milyonlara mezar sattılarTabiikiii ihmalve hatalarr varr o ayri bi mesela rabbim onu bile demis yani evi yapacaksaniz iyi yapın diye müteahhitlerin belası
Tabii yapıyolar daha çok para almak için milletimiz canları önemli degil ya onlargöre
Hayırlısı ne diyelim
İnşallah canım benimBen aşık oldumo kadar güzel inş yine gelirim kuzu keyfiniz bol olsun inşallah
Sen ders çalışıyor musunYok canım değilim, keşke öğretmen olsaydım çoktan atanmıştım
EvettMilyonlara mezar sattılar
Sağol kuzum ya nasıl olunursa öyleyiz daha eve giremedim ben ablamda kaldık şimdi de başka bir yerde burdan da anneme gidecezcanım sana da çok geçmiş olsun. nasılsın?
öğretmen misin canım?
ben çocukken 1-2 kere gitmiştim.
sizin yüksek apartmanlardaydı eviniz değil mi?Sağol kuzum ya nasıl olunursa öyleyiz daha eve giremedim ben ablamda kaldık şimdi de başka bir yerde burdan da anneme gidecez
Geçmiş olsun canım siz hangi şehirdesinizSağol kuzum ya nasıl olunursa öyleyiz daha eve giremedim ben ablamda kaldık şimdi de başka bir yerde burdan da anneme gidecez
Maşallah ellerine sağlık çok güzel olmuş
Adana'da yaşıyor canım.Geçmiş olsun canım siz hangi şehirdesiniz
teşekkür ederimMaşallah ellerine sağlık çok güzel olmuş
Yok kuzum müstakil 4 katlı 4. Kattayız ama kızlarla yalnız olduğun için korkuyorumsizin yüksek apartmanlardaydı eviniz değil mi?
Allah yardımcınız olsun. inan hep dua ediyorum sallantılar dursun da insanlar en azından sağlam evlerine geçsinler bu kış günlerinde diye. derdi veren Allah dermanı da verir
AdanaGeçmiş olsun canım siz hangi şehirdesiniz
Depremden beri bıraktım, toparlayamadim nevosumSen ders çalışıyor musun
Harika gözüküyor canım, bayılırım ekşi mayaya
Allah kolaylık versin canımYok kuzum müstakil 4 katlı 4. Kattayız ama kızlarla yalnız olduğun için korkuyorum
Adana