- 28 Haziran 2011
- 59.675
- 150.501
Sende çok seveceksin nevosum bir gün kendinizi toplayinca gün doğuşu balonları izlemeye gidin, efsaneeee keşke ışınlansamÇok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende çok seveceksin nevosum bir gün kendinizi toplayinca gün doğuşu balonları izlemeye gidin, efsaneeee keşke ışınlansamÇok amin
Amin canım duaya çok ihtiyacım var. Psikolojim iyi değil gece uyuyamıyorumDularim Hep seninle ve bu acilari taşıyan herkesle inşallah canım benim eskisinden çok daha güzel hayatlarınız olsun❤❤❤❤❤rabbim bir daha yasatmasin
Gezmeye gelirsem gelecem sanaBana gel
Onu yaptım bileOtelde kaldık yaSende çok seveceksin nevosum bir gün kendinizi toplayinca gün doğuşu balonları izlemeye gidin, efsaneeee keşke ışınlansam
O kadar güzel bir yer ki Ürgüp avanosGezmeye gelirsem gelecem sana
O kadar güzel oluyor ki,muhteşem ohh sefaniz olsun derinkuyu yer alti şehri var ,acayip etkileyici yaaaa orda olmak istiyorumOnu yaptım bileOtelde kaldık ya
Eki Görüntüle 3210351
Evettt kapadokya orda zaten bende gitmistim şimdi hatırladımmO kadar güzel bir yer ki Ürgüp avanos
Nevos ben aşıklar tepesinden izlemiştim, tam kalkış yerinden. O kadar yakın ki dokunsan degeceksin. Kalabalık oluyor, herkes resim çekiyor. Ortam çok güzel oluyor.Onu yaptım bileOtelde kaldık ya
Eki Görüntüle 3210351
Yavaş yavaş gezeriz canımO kadar güzel oluyor ki,muhteşem ohh sefaniz olsun derinkuyu yer alti şehri var ,acayip etkileyici yaaaa orda olmak istiyorum
Yaza inşallahNevos ben aşıklar tepesinden izlemiştim, tam kalkış yerinden. O kadar yakın ki dokunsan degeceksin. Kalabalık oluyor, herkes resim çekiyor. Ortam çok güzel oluyor.
Bak size çok iyi gelecek gerçektenYavaş yavaş gezeriz canım
Arabam olmayacak eşim geldikçe bakarız artık. Biraz toparlanalım
İnşallah canımBak size çok iyi gelecek gerçekten
Hersey bianda oldu allah verir allah alırBende depremzedeyim evim bile yokHer şeyim gitti. Akrabalarımı kaybettimBen takmıyorsam kimse takmasın
Aynen öyle canımHersey bianda oldu allah verir allah alır
Para hırsından gözleri bürünmüş yazık cidden. Şikayetçi olma şansınız yok mu nevoşAynen öyle canım
Ama ihmal ve hatalar var. Benim oturduğum semt eskiden hep kayısı bahçesiymiş. Tamam evi yaptın niye 10-13-15 katlı yapıyorsunHepsi gitti. Daha inşaat halinde olanlar bile gitti
Mahkemeye verilecek canımPara hırsından gözleri bürünmüş yazık cidden. Şikayetçi olma şansınız yok mu nevoş
Birde deprem bölgesi. Niye müsaade ediliyor ki
Tabiikiii ihmalve hatalarr varr o ayri bi mesela rabbim onu bile demis yani evi yapacaksaniz iyi yapın diye müteahhitlerin belasıAynen öyle canım
Ama ihmal ve hatalar var. Benim oturduğum semt eskiden hep kayısı bahçesiymiş. Tamam evi yaptın niye 10-13-15 katlı yapıyorsunHepsi gitti. Daha inşaat halinde olanlar bile gitti
Evet duyduk. Süreler de 1 yıl düşmüşMahkemeye verilecek canım
Malatya şark oldu duydun mu