bence de biri çorba yapsın, ben yarın ekşimaya ekmek yapayım yanınaİyiyim iyiyimÇorba yapın daha iyi olayım
Tamam güzel olurbence de biri çorba yapsın, ben yarın ekşimaya ekmek yapayım yanına
ekşimaya yaptım evde geçen haftalarda. çok güzel oldu. bugün gündüz ekmek yapmak için ön mayalama yaptım. şimdi de siyez ununu ekleyip sabaha kadar mayalamaya koydum
Sen nasılsın aşkomMaşallah Suphanallah canım
Ayyy evett yaa şöyle şunlarada yapsunlar leennİyiyim iyiyimÇorba yapın daha iyi olayım
Olacaksın tabii rabbim daha iyi etsinİyiyim çok şükür canım daha iyi olacağım inşallah
paylaşırım canımTamam güzel olurEkmeği yapınca paylaşırsın
Nevosum yeni hayatınız çok ama çok güzel olsun senin için çocukların icin herşey yolunda gitsin kaderleri güzel o olsunKızlar bugün kursa başladır. Emir'de yarın okula başlayacak
Rabbim hayırlı kapılar açsın
İnşallah canım benim Allah razı olsunNevosum yeni hayatınız çok ama çok güzel olsun senin için çocukların icin herşey yolunda gitsin kaderleri güzel o olsun
Iyi olur onlar için kafaları dağılır arkadaş yaparlar sosyalesirler bir an önce atarlar sıkıntılarını inşallah
Çok sevindim yerleşirsin evine yavaş yavaş alisirsin şehre ve herşey yoluna girer gider canım benim❤❤
AmiiiinKızlar bugün kursa başladır. Emir'de yarın okula başlayacak
Rabbim hayırlı kapılar açsın
Nevroş arkamızdaaO değilde dün bazı yemek sayfaları yemek tarifleri paylaştı diye bayağı linç yedi, yorumlar a baktım da, sanki yemek yapmak eğlence, zevk işi
Biz de paylaşsak bize de yaparlarsa
Herşey güzel olcak yeniden başlıyoruzzBugün annem ile salata malzemesi aldık. Sonunda doğalgaz bağlandı yemek yaptık. Yanına salata yapayım dedim. Aaaa rende yok, kesme tahtası yokListe yapmaya karar verdik. Böyle böyle eksikleri alacağız
Hayat çok garip kıymetini bilmek lazım
Bir yatak, bir oturacak kanepe iki tabak oldu mu her şey tamam