Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
İyiyim iyiyim 🥰Çorba yapın daha iyi olayım :halay:
bence de biri çorba yapsın, ben yarın ekşimaya ekmek yapayım yanına :KK45:

ekşimaya yaptım evde geçen haftalarda. çok güzel oldu. bugün gündüz ekmek yapmak için ön mayalama yaptım. şimdi de siyez ununu ekleyip sabaha kadar mayalamaya koydum :süslü::süslü::süslü:

Kızlar bugün kursa başladır. Emir'de yarın okula başlayacak🤗
Rabbim hayırlı kapılar açsın🤲❤️
Nevosum yeni hayatınız çok ama çok güzel olsun senin için çocukların icin herşey yolunda gitsin kaderleri güzel o olsun
Iyi olur onlar için kafaları dağılır arkadaş yaparlar sosyalesirler bir an önce atarlar sıkıntılarını inşallah
Çok sevindim yerleşirsin evine yavaş yavaş alisirsin şehre ve herşey yoluna girer gider canım benim 🥰🤲🤲🤲🤲❤❤🌹🌹

Nevosum yeni hayatınız çok ama çok güzel olsun senin için çocukların icin herşey yolunda gitsin kaderleri güzel o olsun
Iyi olur onlar için kafaları dağılır arkadaş yaparlar sosyalesirler bir an önce atarlar sıkıntılarını inşallah
Çok sevindim yerleşirsin evine yavaş yavaş alisirsin şehre ve herşey yoluna girer gider canım benim 🥰🤲🤲🤲🤲❤❤🌹🌹
İnşallah canım benim Allah razı olsun 🤲 ❤️🥰
Dualarınızı bekliyorum 🤩

mutlu pazarlarrr :KK45::KK45::KK45::dua::nazar:

269931143_2185765278245136_4729257049750837011_n.jpg

Bugün annem ile salata malzemesi aldık. Sonunda doğalgaz bağlandı yemek yaptık. Yanına salata yapayım dedim. Aaaa rende yok, kesme tahtası yok😁Liste yapmaya karar verdik. Böyle böyle eksikleri alacağız😁
Hayat çok garip kıymetini bilmek lazım🤲
Bir yatak, bir oturacak kanepe iki tabak oldu mu her şey tamam😕🥺
Herşey güzel olcak yeniden başlıyoruzz 😘😘

Nevreste Nevreste @ASSOSyal belki bir gün hep beraber toplanırız🥰🥰 sosyalimm çok sevmiş tekrar gelir belki ❤️😍 maşallah nevreste ablam sizlerin enerjisi de çok güzeldi çok memnun oldum. Çocukların da pırlanta gibiler maşallah 😍😍🥰🥰 güzel anılarınız güzel günleriniz olsun inşallah ❤️❤️
Noluyo lennn😳😳

X