Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevosum yardım alsan keşkeDeprem korkum bitsin gerisi güzel olacak
Bugün markette kaktüs görüp ağlamaya başladımÇiçeklerim aklıma düştü
Ne saçma bir şey yapmışlar, hem hayata bir şekilde dönmemiz lazım,dansöz oynatsak neyseO değilde dün bazı yemek sayfaları yemek tarifleri paylaştı diye bayağı linç yedi, yorumlar a baktım da, sanki yemek yapmak eğlence, zevk işi
Biz de paylaşsak bize de yaparlarsa
Bir sürü çorba vermiştimSen bulamıyorsunÇorba mı bıraktın o yasak bu yasak
İnşallah aşkomO da olacak yakında hiç kimsenin aklına gelmeyen şey başınıza geldi,kolay mı? Daha güzellerini diker,büyütürsün sen
İhtiyacım olacakDün çok uyandım. Neredeyim diye panik oluyorum. Hep deprem olacak sanıyorumNevosum yardım alsan keşke
Ben paylaşmıyorumO değilde dün bazı yemek sayfaları yemek tarifleri paylaştı diye bayağı linç yedi, yorumlar a baktım da, sanki yemek yapmak eğlence, zevk işi
Biz de paylaşsak bize de yaparlarsa
Bugün annem ile salata malzemesi aldık. Sonunda doğalgaz bağlandı yemek yaptık. Yanına salata yapayım dedim. Aaaa rende yok, kesme tahtası yokListe yapmaya karar verdik. Böyle böyle eksikleri alacağız
Hayat çok garip kıymetini bilmek lazım
Bir yatak, bir oturacak kanepe iki tabak oldu mu her şey tamam
Amin aşkomİnşallah aşkom
Aslında deprem resim ve videolarını görmekten çok sıkıldım. Bize o anı hep hatırlatıyorBen paylaşmıyorum
Malesef canım. Birde videolar hazırlıyorlar onlar daha bi can yakıyor.Aslında deprem resim ve videolarını görmekten çok sıkıldım. Bize o anı hep hatırlatıyor
İşime gelmiyorBir sürü çorba vermiştimSen bulamıyorsun
Hiç bakamıyorumO sesler, sallantı, duvar döküntüleri aklımdan çıkmıyor.Malesef canım. Birde videolar hazırlıyorlar onlar daha bi can yakıyor.
Biz izlerken dayanamıyoruz, yaşayan ne yapsın
Eşin yarın mı dönüyor
Bakma zatenHiç bakamıyorumO sesler, sallantı, duvar döküntüleri aklımdan çıkmıyor.
Evimi özledim
Eşim yarın değil pazartesi sabah 4-5 gibi çıkacak.
Yarın annem ile kardeşim cenaze için gidecekler. Bir gün kalıp gelecekler.
İnşallah canım benimBakma zaten
Feraha kavuşursunuz inşallah.
Bianda herşeyiniz değişti, kolay değil. Zamanla düzene girecek Allah ın izni ile
Yaaaaa yerimm.nevroşummmHanımlar neredesiniz iyi misiniz
@Margaret Hale
JOYz
@Kukrim
C A N O
@Blue_Peri
Jenna16
deynepnaz
Jou