Farklı hastanelerde beta hcg

diygusalhatun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
132
39
13
29
Kızlar acil cevap verir misiniz ..en son beta hcg 37000 di kalp atışını daha bir kaç gün önce duydum kontrole gitmiştim tekrardan dinledim.. bugünde farklı şehirde farklı hastanede enfeksiyon var mı yok mu ona baktırmak istedim doktor tekrardan istemiş beta değerim 5000 yazıyo bu normal mi şok oldum içim içimi yiyo lütfen gören yazabilir mi

Tahmin etmiştim. >5000 yazıyo sonuçta. Yani 5000e düşmemiş 5000den büyük bi değer diyo

Değer 5000'den büyük yazıyor. Bazı laboratuvarların referans araliklari belli seviyede tutulur veya program daha buyuk değerleri algilayamaz. O hastanenin programı maksimum degeri 5000 alıp daha buyuk değerleri de >5000 diye belirtiyor olabilir. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız ilk gittiginiz hastaneye tekrar kan verebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim sağolsun dediğiniz gibiymiş benim gibi aynı korkuyo yaşayanlara rahatlama olur bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…