Kazaylamı oldu cocuk? Bıraz planmamış gıbı geldı bana
Anladım gecmıs olsun , bence okuluna ara verme devam et derım ...Pko rahatsızlığım vardı ve korunarak hamile riskimi azaltmak istemedim.
bence okulunu bitir
çünkü bebekler 1 yaşından sonra anneye bağlanmaya başlıyor
ben kızım 4,5 aylıkken işe başladım özlememe rağmen kızım mutlu diye zorlanmadım şimdi 14 aylık oldu anneanneye bırakırken çok zorlanıyorum çünkü gözümün içine bakıyor resmen, bazen anneanneye gitmiyor benim kucağımdan resmen bırakamıyoruz birbirimizi
o yüzden okulunu bitir hem de kafan rahat olsun sonrasında da bebeğine güzel güzel bakar ilgilenirsin
bu arada Allah bi avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişinizi
Evde olacağınız saatler,günler nasıl? Yani haftanın 5 günü sabah gidip akşam dönecekseniz daha zor değil mi? Okulda az kalacaksanız ara vermeyin tabiki. Ama diğer türlü emzirmede problem yaşayabilirsiniz belki,hem daha çok küçük.Çok uzun bir süreç değil mi 2 sene?
kesinlikle öyle, mezun olana kadar ki son senenmiş çok yoğun bir dönemin olmayacak, bebeğine yeterli ve kaliteli zamanı ayırdıktan sonra okuluna ara vermene gerek yokAilelerin de düşüncesi buydu; 1 yaşını geçince beni daha çok arayacağını söylüyolar :/
Önemli olan evdeyken vakti kaliteli değerlendirmek sanırım.
Amin inşallah, çok sağ olun :)
Evde olacağınız saatler,günler nasıl? Yani haftanın 5 günü sabah gidip akşam dönecekseniz daha zor değil mi? Okulda az kalacaksanız ara vermeyin tabiki. Ama diğer türlü emzirmede problem yaşayabilirsiniz belki,hem daha çok küçük.
Ben de çalışan bir anneyim,1 buçuk yaşındayken işe döndüm ve çok zor oldu. Şuan 2 buçuk yaşında. Keşke daha çok kalabilseydim yanında.
Oo ozaman süpermiş,kesinlikle ara verme. Amin hepimizinkini inş. :)Hafta içi en az bir günümüz boş ve diğer günler de 5 saati aşmayacak şekilde olacakmış sanırım. Çok yoğun olursa belirli dersleri seçmemeyi de düşünüyorum.
Allah bağışlasın evladınızı