farklı bir durum kasık ağrısı

sementa33

olacak olacak:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.025
20
158
kızlar merhaba,
aslında ben durumumu bir kaç topikte dile getirdim.saolsun sorumu okuyabilen bikaç arkadaş cevapladı ama yinede arada kaynıyor işte.o yüzden yeni bir topikte sorayım dedim kızlar.cevaplayan olursa sevinirim.

Şimdi durum şu kızlar.ben 28 ocakta adet oldum.Yalnız adetim diğer adetlerden daha az oldu.gün olarak aynıydı 5 gün ama kanamam azdı.sonra 19 gün sonra şubat 15 te yine adet oldum bu sefer baya yoğun kanamam oldu.7 gün sürdü.kanama olur olmaz doktora gittim.baktı kist ,miyom,yara falan yok dedi.hormonlardan veya stresten dedi.benim prolaktin hormonum dışında da hepsi normal kızlar.sonra neyse ayın 21 inde temizlendim.ama akıntım hala devam etti.karnımda şişlik devam etti.bakın ayın 28 i oldu hala akıntım var.şeffaf beyaz gibi.birde dün sağ kasığımda göbekle birleştiği yerde felaket bir ağrı başladı.eşimle ilişkiye girerken bu ağrı baya baya hissettirdi kendini.şimdi kızlar sorularım şu:

1)Benim adet tarihim ayın 15 ine mi sarkmış oldu.yani ben adet için ayın 15 inimi beklicem.

2)dünkü ağrım ne olabilir.acaba yumurtam oluşup çatlamış olabilirmi.

3)Eğer ayın 15 inde gördüğüm ara kanama ise ,bir dahaki ayın 28 inde olmam gereken adeti olacakmıyım(ki bugün ayın 28 i ve ben adet olmadım.)

4)Adetten sonra akıntının kesilip kuru günlerin olduğunu duymuştum neden benim hala akıntım oluyor olabilir.

5)gebe kalsam böyle bir kanama olurmuydu ve doktorun ultrasonda görmeme ihtimali varmı.

ayy kızlar çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.test yapayım diyorum ama korkuyorum ayağım eczaneye bir gidip bir geliyor.ne bileyim garip bir psikoloji.okuyup cevaplayan bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.hakkınızı helal edin kızlar

galiba sorularım baya bir uzmanlık gerektiren sorular oldu kızlar.napalım hayırlısı bakalım görelim.

kimse yazmamış ben cevap vereyim bildiğim kadarıyla.eğer 28 günde bi adet görüyosan 13 de adet olman gerekiyo.hamile olsaydın bu kadar kanaman olmazdı.ağrılarının sebebi yumurta olgunlaşmaya başlamış olabilir.

canım benim saolasın cevabın için,ben bazen 28 günde bazende 30 günde bir oluyorum.yani diyosunki bu 2.kanaman senin normal adetinde ve ayın 13 ile 15 i arası olacaksın ve ağrılar yumurtlama ağrısı.anladım canım inşallah bu yumurtalar tutar bariii:)

canım benim saolasın cevabın için,ben bazen 28 günde bazende 30 günde bir oluyorum.yani diyosunki bu 2.kanaman senin normal adetinde ve ayın 13 ile 15 i arası olacaksın ve ağrılar yumurtlama ağrısı.anladım canım inşallah bu yumurtalar tutar bariii:)

Canım bende 15 gün arayla adet olmuştum doktora gittim hemen dış gebelikte bu surunla karşılaşıyoruz yada yaşadığın stres dedi hatta neye bu kadar üzüldün diyede sordu doktor kan testi istedi yaptırdım hemen neyseki giş gebelik yoktu strese bağladı adet düzenleyici bir aylık tedavi icin hap verdi şimdi düzenli oluyorum seninde adetin kaçında başladıysa 28 günde bir oluyorsan 28 gün sonra olacaksın

canım çok saol.anladım ne demek istediğini.yani ben ayın 15ini beklicem:)napalım yine bekleriz artık.bende ayın 28 i oldu adet olmadım diye seviniyordum:)umut işte.benim adetlerim düzenlidir genelde yani 2 gün geç 2gün erken olur ama,bu ilk defa oldu yani.şaşırdım ondan.benim doktorumda strese bağladı da yinede ne zman adet günüm mrk ettim işte.ozaman dünkü sancımda yumurta çatlamasından oldu.çünkü dün adetin birinci gününden başlarsak saymaya tam 14.gündü.inşallah ben çalışmalara devam ediyorum.inşallah tutmuştur:)

İnşallah tutmuştur canım ama sadece 14. Gunü kanma 9. Ve 16. Günler arası çalış bende bu ay iyi çalıştım inşallah olur her ay reglime yakın olacakmi olmayacakmi stresi yaşamaktan bunaldım

İnşallah tutmuştur canım ama sadece 14. Gunü kanma 9. Ve 16. Günler arası çalış bende bu ay iyi çalıştım inşallah olur her ay reglime yakın olacakmi olmayacakmi stresi yaşamaktan bunaldım

ahh canım varya artık dün mola verdik:)dün 15.gündü bugün 16.ozaman bugündü çalışmak lazım:)ama varya her ay yumurtlama döneminden sonra hamilelik psikolojisi yaşamaktan bıktım.şimdiden başladı yine bu psikoloji.başımmı dönüyor ne,yok yok midem bulanıyor,sanırım karnımda sancı var,yok efendim sanırım kasıklarım batıyor............allahım ya valla kafayı yicem her ay her ay:)inşallah allah gönlümüze göre verir.bu ay başarmışızdır.emeklerimiz ziyan olmaz inşallahhhhhhhhh:)

Al bendende o kadar inşallah olur bu stres ömrümüzden Ömür aldı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…