Farkları ne?

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevabın için teşekkürler.
ben de bir amor amor fanatiğiyim ama uzun zamandır alamamşıtım malum maddiyat
konunu görünce inceledim siteyi oldukça uygun geldi fiyatlar
teşekkür ederim a.s.

evet öyle a.s
ben geçen sene lacoste almıştım çok memnunum

cevabın için teşekkürler.
ben de bir amor amor fanatiğiyim ama uzun zamandır alamamşıtım malum maddiyat
konunu görünce inceledim siteyi oldukça uygun geldi fiyatlar
teşekkür ederim a.s.

evet buraya göre yarı yarıya fiyatlar hemde devamlı bi hediyesi oluyo
amoramor burada 50 ml 120 tl civarı ,strawberry de 50 ml 80 civarı
ki amerikada bi tanıdığımız var 100 ml 75 tl civarıymış
biz kazık yiyoz en güzeli kazığı aza indirmek oda strawberry :)

ama 3 tane amor amor var yanlış alma sende :)

uyarın için teşekkürler
ben resim yükleyemiyorum ama yüklediğin resimlerden 2.sini kullanıyordum ben

biraz baharatlı ve şekerli bir koku sanırım ama addict kullanmıştım ondan daha ağır olamaz. testerını tenimde deneyip ona göre alacağım teşekkür ederim bu arada avatarın çok tatlı

Gül, misk, amber, sandal ağacı, turunçgiller, yasemin, kayısı, vanilya notalarina sahip bi parfüm...
ama gül kokusu agirlikli bence... yani daha cok meyveli, cicekli bi koku... kesinlikle agir degil

sisesi cok güzel demistin ya
Aşk İksirini anımsatan ve kadının erkeğini elde temek için kullanacağı baştan çıkarıcı bir silah olarak el bombasına benzetilen şişesi çok orjinal bir tasarıma sahip.bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

canım sen parfümden anlıyorsun sanırım
Lancome Hypnose mu
Lancome La Vie Est Belle mi
ck Euphoria mı
dersin

hiçbiri deme birini seçsen yani

Lancome Hypnose mu
ck Euphoria mı
dersin

ay cnm benim... lancome parfümleri kesinlikle benim tarzim degil, cok cok agir kokular... Gündelik kullanima uygun degil bana göre.
hypnose ve la vie est belle arkadaslarim kullandi ve bana bas agrisi yapti. euphoria kendim kullandim, ama oda bana cok agir geldi ve dayanamadim...
la vie est bellin sisesi cok tatli ama, sirf o yüzden almak istemistim ama kokuyu arkadasim kullaninca vazgectim.

siralama yapmak gerekirse birinci tercihim euphoria, ikinci la vie est belle, sonuncu hypnose olurdu.

saol canım fikrini belirttiğin için
napcaksın alışveriş tuzakları tuzğa düşmekle düşmemek arasındayım, boynerde lancome parfüm alırsan makyaj seti indirimli oluyomuşta, ondan merak ettim
hipnoz u ben hiç sevmedim zaten ama eşim çok seviyo ne hikmetse
ama est belle ve euphoria u sevdim açıkcası, euphoria yi sevdiğimden yazdım onu alırsam indirim falan yok

benim disimda herkes bayildi arkadasimin parfümüne ama ( la vie)
hatta ayni gün gidip ayni parfümü alanlar bile oldu.
ben agir kokulari hic sevmiyorum, o yüzden benim fikrim pek dogru olmaz bu konuda.

Elixir farklıdır fakat 2. ve 3. parfüm aynısı değilmi ya

Lancome Hypnose mu
ck Euphoria mı
dersin

Bu konuyla bayadır alakasızmışım :26:

Gelelim soruna ;

Lancome Hypnose - Denedim ama almadım , çok övüldüğü için denedim Beğendim fakat övgüsü kadar cezbetmedi beni

Lancome La Vie Est Belle - Bunu hiç bilmiyorum

Ck Euphoria - Kesinlikle harika bir koku , tam kadın kokusu , severek kullanıyorum , ben bu kokuda çok elit çok hoş bir hava hissediyorum . Dışı metal olanı kullanıyorum , en yoğun olanı sanırım bu son zamanlarda sıkça soruluyor sıktığımda

Bana soruyorsan kesinlikle ck derim

canım sana sormuştum sonra ThirtyFouRu görünce onada sordum:13:

saol canım geçen gün Ck Euphoria aldım, diğerlerine göre daha hesaplı olmasıda etkili oldu tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…