I
istavrit
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi istavrit
Ben de evime ilk taşınırken banyo duvarları yıkılmıştı oradan girmiş iki tane. İşin tuhafı biz bir tane sanıyoruz eşim küçük çok diyor ben de büyük yaa kocaman diyorum.( Meğer iki taneymiş, biz birini odalardan birinde kıstırdık, tam taşınma aşamasında olduğumuz için zehir kullanmıştık, yapışkanı da önüne koyduk yemeğin ki yapışsın diye, ama çok akıllılar, yemeği yiyordu ama yapışmıyordu. Sonunda kayınpederim geldi, odayı tamamen boşalttık, çekyatın içine kaçtı, biz de çekyatı atmak zorunda kaldık. İki gün sonra da küçük olanı ölü halde buldum. O zamanlar çalışıyordum, yıllık iznimi aldım temizlemediğim köşe kalmadı 15 gün. Acısını ben bilirim, çok çok geçmiş olsun.
Bizde yerleşik eşya olmadığı için zehir kullandık ama arkadaşımızın dediği gibi yerleşmiş mobilyaların arkasında ölürse bulması ve çıkarması çok zor olur..Eşiklere yapışkan koyabilirsiniz ama çok ince olmasın. Fare zehiri de hemen öldürmüyor zaten, ilaçlama yapmaya gelen kişi, bunlar zeki hayvanlar eğer birden fazlaysa ve zehirli yemi yiyen fare hemen ölürse diğerleri asla yemiyor demişti...