Fare :((

I

istavrit

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi istavrit
Bayanlar merhaba, evimde fare var bi kac haftadir. Hicbir yerde kirinti bile birakmiyorum, camasir suyuyla temizliyorum mutfagi her allahin gunu ama nafile hala kurtulamadim Yapiskan tuzaklardan da koydum etrafa ama ise yaramadi. En kotusu yatak odama girdi biraz once cildirmak uzereyim,butun esyalari yerinden oynattim her koseye supurgeyle vuruyorum ama cikmiyo,belki de bi delige girdi..Internette biseyler okudum,uyurken insana saldirir kemirir gibi :çok üzgünüm: Benim evdeki fare kucuk olanlardan,onun icin de gecerlimidir acaba? Ayy uyku tutmuyo lutfen yardim edin nasil kurtulabilirim ve gercekten uyurken saldirir mi?

• Konu Sahibi istavrit
cnm bizim işyerinde vardı şu tahta kapanlar var içine peynir konuyor fare girince yaylı şak diye kapanıyor..ona çabuk düşüyorlar...bilmem bulabilir misin..biz de yapışkanı çok denedik ama ona yakalanmadı..bir de eğer kapan bulamazsan yapışkan sürdüğün kartonu evin her köşesine koy..kolay gelsin cnm valla zor insanın sinirlerini bozar...

• Konu Sahibi istavrit
Fare zehiri al dolap arkalarına falan koy kökten çözüm başka şeylerle uğraşmana gerek kalmaz. Ya da tanıdıklarında kedisi varsa 1 günlüğüne al hakkından gelir.

• Konu Sahibi istavrit
fare kapanı ya da yapışkan en garanti çözüm fare zehirini hiç tavsiye etmem neden mi zehiri yedi hiç ulaşamayacağın bir yere veya giysi dolabının arkasına girip öldüğünü farzet onun ölüsü orda çürüyüp kokar bu daha kötü

• Konu Sahibi istavrit
ay canım farenin küçğü büyüğü aynı ben duydum evde çocuğun burnunu falan kemirmiş eyvahedigeldismile hemen fare kapanı al zehir koy herşeyi yap hatta evi onu bulana kadar terkedin

• Konu Sahibi istavrit
kurtulabildiniz mi fareden?????

• Konu Sahibi istavrit
Ben de evime ilk taşınırken banyo duvarları yıkılmıştı oradan girmiş iki tane. ışin tuhafı biz bir tane sanıyoruz eşim küçük çok diyor ben de büyük yaa kocaman diyorum. ( Meğer iki taneymiş, biz birini odalardan birinde kıstırdık, tam taşınma aşamasında olduğumuz için zehir kullanmıştık, yapışkanı da önüne koyduk yemeğin ki yapışsın diye, ama çok akıllılar, yemeği yiyordu ama yapışmıyordu. Sonunda kayınpederim geldi, odayı tamamen boşalttık, çekyatın içine kaçtı, biz de çekyatı atmak zorunda kaldık. ıki gün sonra da küçük olanı ölü halde buldum. O zamanlar çalışıyordum, yıllık iznimi aldım temizlemediğim köşe kalmadı 15 gün. Acısını ben bilirim, çok çok geçmiş olsun.

Bizde yerleşik eşya olmadığı için zehir kullandık ama arkadaşımızın dediği gibi yerleşmiş mobilyaların arkasında ölürse bulması ve çıkarması çok zor olur..Eşiklere yapışkan koyabilirsiniz ama çok ince olmasın. Fare zehiri de hemen öldürmüyor zaten, ilaçlama yapmaya gelen kişi, bunlar zeki hayvanlar eğer birden fazlaysa ve zehirli yemi yiyen fare hemen ölürse diğerleri asla yemiyor demişti...

• Konu Sahibi istavrit

akannehir

• Konu Sahibi istavrit
ay çok geçmiş olsun benimde iş yerımde sürekli çıkıp geliyorlardı.yapışkana tuzagına bir tane bile bile düşmedi.bunlar çok akıllı hayvanlar yapışkanı anlayıp gelmıyorlar bız en ıyı çözümü kapan ile bulduk.sana tavsiyem kesınllıkle kapan yontemını kullan.geçmiş olsun

• Konu Sahibi istavrit
ınanmıyorum çok kötü birşey.Benim de evime bu yaz girmişti küçük bir fındık faresi çatıdan balkona düştü oradan da içeri girdi gözlerimle gördüm fenalıklar geçirdim evin her tarafında dolanıyor pis bir de düşündükçe midem kalkıyor vallahi.Hemen evin her tarafına kartonların üstünde yapışkan koyduk ve bir parça sucuk kokuya geliyor.Bir de evde durmamanız gerekiyor yoksa dolaşmıyor o zamanda yakalanamıyor.Biz annemlerde kaldık ertesi gün işten eve gittim yakalanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…