- 12 Ekim 2017
- 93
- 42
-
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
Evi havalandirmak icin aciyorumBalkondan nasıl gelir ki kapısını mi açık birakiyorsunuz
Evimden midem bulaniyor artik. Bende kucuk yavruŞurada bekliyim. Aynı konudan muzdaribim. Cinsi ne farelerin? Çatı faresi diye geçiyo adı bizim evde çıkanların. Hep minik yavrular yakalıyodum 2 gün önce bi türlü ykalanmayan anneleri olduğunu düşündüğümü yakaladım. Evde 1 tane daha var şimdi oğlumun oyuncaklarıyla oynuyo meydanı boş bulursaYakalandığı yerde de önceden görmediğim bi delik gördüm kapattık bakalım nereye gidicek.
Amin. Evet ama sorun yakalamak degil gelmelerini engelemek bitmiyolarAllah yardımcınız olsun en sevmediğim şeylerden biri fare en garantisi kapan birde fare pastası oluyor o da çok etkili oluyor tuvaletten de giriyor olabilir
Eve ilaçlama ekibi çağırsanız onlar bulur farenin geldiği yeriAmin. Evet ama sorun yakalamak degil gelmelerini engelemek bitmiyolar
Sineklik kullanın kapıya, böylece açtığınızda geçemezler. Ay fare deyince körü oldum, havalandırmaya korkarım.Evi havalandirmak icin aciyorum
En mantıklısı bu olur muhtemelen profesyonel çağırmakEve ilaçlama ekibi çağırsanız onlar bulur farenin geldiği yeri
Ben yazdan beri uğraşıyorum ya. O yetişkini 1 kere gördüm ama yakalayamamıştım. Kendisi geçen gece dolabın altında eski yapışkandan akan yerdeki yapışkana yapışmışEvimden midem bulaniyor artik. Bende kucuk yavru
He bi de onların yetişkinleri de vardır ama siz daha görmemişsinizdir onu bulmadan çözüm olmaz üredikçe gelirlerEvimden midem bulaniyor artik. Bende kucuk yavru
Fareler tuhaf varlıklar cidden. Sinekliği keserler kemirerek girmek isterlerse yine girerler. Duvar alçı falan kemirip delil açan hayvanlar bunlarBalkon kapısına sineklik taktırsanız . Ben öyle yaptım . Fare değil ama yarasa giriyordu . Havalandırırken içeri giremez .
Haklısınız yazarken aklıma da geldi . Kedi teli diye bir tel duymuştum ben ondan yaptırmadım . Böyle bir tel varmış çok sertmiş . onu yaptırırsa delemez . Bir ustayla konuşsun konu sahibi .Fareler tuhaf varlıklar cidden. Sinekliği keserler kemirerek girmek isterlerse yine girerler. Duvar alçı falan kemirip delil açan hayvanlar bunlar
Evet kedi teli olabilir konu sahibi araştırsın bunuHaklısınız yazarken aklıma da geldi . Kedi teli diye bir tel duymuştum ben ondan yaptırmadım . Böyle bir tel varmış çok sertmiş . onu yaptırırsa delemez . Bir ustayla konuşsun konu sahibi .