Fare 😭

yorgunbitkin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
93
42
Merhaba kizlar,

Ne yaptiysam bu fare’lerden kurtulamiyorum.

Utrason cihazi, zehir, nane kokusu, yapistirici bant… herseyi denedim. Bir usta gelip duvardaki delikleri kapadi ama buyuk ihtimal balkondan geliyolar.

Ev kendimin satip baska ev alsam o da zor ve masrafli is. Bir caresi olan varmi? Lutfen kedi demeyin. Kediye bakabilcek durumda degilim

Şurada bekliyim. Aynı konudan muzdaribim. Cinsi ne farelerin? Çatı faresi diye geçiyo adı bizim evde çıkanların. Hep minik yavrular yakalıyodum 2 gün önce bi türlü ykalanmayan anneleri olduğunu düşündüğümü yakaladım. Evde 1 tane daha var şimdi oğlumun oyuncaklarıyla oynuyo meydanı boş bulursa Yakalandığı yerde de önceden görmediğim bi delik gördüm kapattık bakalım nereye gidicek.

Evimden midem bulaniyor artik. Bende kucuk yavru

Evimden midem bulaniyor artik. Bende kucuk yavru
Ben yazdan beri uğraşıyorum ya. O yetişkini 1 kere gördüm ama yakalayamamıştım. Kendisi geçen gece dolabın altında eski yapışkandan akan yerdeki yapışkana yapışmış hep işaret parmağından biraz küçük yavrulardan yakalıyodum. Bi ara evde cirit atıyolsrdı sonra yakalaya yakalaya evdekiler bitti dışarıdan geliyorlar. Benimde midem bulanıyo temizlik içimden gelmiyo tezgahta ocakta dolaşıyolardı yemek yapasım gelmiyodu. Ama dün gece farkettim ki duvarda doğalgaz boruları için açılmış deliklerden geçip geziyo bi tanesi. Belki hep öyle geziyolardı. Pislikleri bulduğum yerleri hesaba katarak baya uyuyo bu teori. Onların fazlalıklarını kapatıcam şimdi. Benimde yanımda çam ağacı var. Arkam bahçe müstakil bina. Oralardan geldiklerini düşünüyorum.

bizim otelde aynı sorun vardı. çatıda yuva yapmislardı ve balkondan odalara giriyorlardı. düzenli oteli ilaçlattık, tüm delikleri kapattık ve her balkona fare tuzağı koyduk yapışkanlılardan. bir daha gelmediler bizde.

allah sabır versin valla nasıl yaşıyorsunuz böyle, böcek fikri bile benim için tahammül edilemez.
nolursa olsun balkonu açmayın, çamaşırı da içeri kurtumalığa asın madem dışardan geliyorsa
inşallah biter

Balkon kapısına sineklik taktırsanız . Ben öyle yaptım . Fare değil ama yarasa giriyordu . Havalandırırken içeri giremez .
Fareler tuhaf varlıklar cidden. Sinekliği keserler kemirerek girmek isterlerse yine girerler. Duvar alçı falan kemirip delil açan hayvanlar bunlar

Bizde nasıl bir şans varsa her taşındığımız evde bizi fareler buluyor. Önceki evimize de gelmişlerdi babam kartona fare yapışkanı yapıştırmıştı öyle yakaladık. Ama birsürü üremişlerdi kanepe altına kadar girmişlerdi, odada gözümün önünde koştuğunu görmüştüm kabustu
Bu evde de çatıkatı olduğu için evin içine girmedi çok şükür ama çatıdaki tahtaları falan kemiriyor yine fare yapışkanı ile çözdük ama yapışkana yapışana kadar en az bir hafta çatıyı kemirme gezme seslerini dinliyorduk. Bıktım ben de yani.

Fareler tuhaf varlıklar cidden. Sinekliği keserler kemirerek girmek isterlerse yine girerler. Duvar alçı falan kemirip delil açan hayvanlar bunlar
Haklısınız yazarken aklıma da geldi . Kedi teli diye bir tel duymuştum ben ondan yaptırmadım . Böyle bir tel varmış çok sertmiş . onu yaptırırsa delemez . Bir ustayla konuşsun konu sahibi .

Yapiskan kullanmayin lütfen... bir canlinin ne kadar kötü olursa olsun cirpina çırpina ölmesi çok vahşice profosyonel ekip cagirin halletsinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…