fare problemi

Kimin kulağını yemiş

Klozeti geceleri kapatın, fare gelirse ordan gelir. Tuvaletin de kapısını kapalı tutun. Banyo, tuvalet her daim temiz olsun bir de her gün klozete bir miktar domestos dökün kokusu fareyi uzak tutar. Geçmiş olsun
Lağım faresi maalesef her yerden giriyor. Bizim eve bulasik makinesinin giderini kemirip girmisti.

Konu sahibi, yatak odanizda olmadığına emin olduktan sonra oda kapınızı kapali tutun. Kapinin altina bez tıkıştırın. Eve girmesi durumunda en azindan odaniza giremez.

Klozeti geceleri kapatın, fare gelirse ordan gelir. Tuvaletin de kapısını kapalı tutun. Banyo, tuvalet her daim temiz olsun bir de her gün klozete bir miktar domestos dökün kokusu fareyi uzak tutar. Geçmiş olsun
fare zehri bile anlayip ona göre davranıyolarmış camasir makinesi arkasindan falan da giriyolarmış ama teşekkürler yardımınız için

nasil emin olucam ki her yere sığıp saklananiliyormuş ya kendimi onla odaya kaparsam diye daha çok korkuyorum bi boşluktan girerse falan

Bizim apartmanda da vardi bi gece apartman boslugundan banyo camına vurması ile fark etmiştim ben de kocaman kedi kadar ertesi gün yönetim ilaçlatti gezindigi yerlere zehir konuldu bir iki güne ölüsünü buldular. Yani en kesin çözüm bu sanırım

evet ben de onu düşünüyorum fakst apartman sakinleriyle aram iyi değil doğru düzgün iletişim kurulmuyor halledilir diyorlar herkes çok rahat bir ben tek başıma deliriyorum size iyi olmuş ama hemen mi ilaçlattınız?

Evet fare olduğunu anladım hemen yönetime söyledim ertesi gün firma gelip ilaçladi, apartman görevimizli de belirli yerlere zehir koydu o sekilde hemen yakalandı. Yönetime söyleyin siz de başka türlü baş etmek zor malesef

Lağım değil de fındık faresi ile uğraşıyorum 6 gündür . İllalah geldi . Yatak odasındaki fon perdesinin bağladığım yerinde gördüm ilk . Allahtan tv önünde uydurduk 2 gündür . Yüzüğümü kutusuna koymak için girdiğimde kafasını uzatmış beni gözlüyordu . Delirdim ağlayarak apartmanı ayağa kaldırdım . Ben böcekten tiksinirim fare nerden çıktı diye gecenin 3 ünde annemleri arayarak yapıştırıcı vardı onlarda onu istedim . Her odaya peynir yapıştırdı koyduk kartonlara 2 şer tane hemde . Banamasın demedi inanırmısınız . Ordan kaçıp mutfağa girmiş hafta sonu köye gittim çıkar belki sesiliğe de birine yapışır diye o evde cirt atmış . 3 gün zombi gibi gezdim herşeyi kaldırdık taşınır gibi yok . En son bakliyat koyduğum çekmeceli bi dolabım vardı eşim akşam işten gelince mutfakta oturuyorduk . Makarna yiyormuş delmiş paleti . Sesini duyduk . Delirdim . Yağlı yağıt kutusunu içine saklanmış eşim aldı kovaya koyduk üzerine de çamaşır suyu döktük . Zehirlicek birşey yoktu başka . Hemen öldü . Gümlerdir uykusuzum herşeyi siliyorum akıl sağlığımı kaybettiğimi düşünüyorum. Çok zor gerçekten. Birde sıfır daire de oturuyorum nerden delik falan yok hiç bir yerde. Balkondan gelmiş olmalı . Çekmeceyle beraber içinde ne varsa attım halı yıkmaya . Dip bucak temizlik. Hala tiksiniyorım için rahat değil .

Yanlış görmüyorsam 2 dk.arayla aynı içerikli konu açmışsınız ?

gecmis olsun kurtulmussunuz zor cidden

gecmis olsun kurtulmussunuz zor cidden
Bulursanız öldürün derim . Hayvan severler tepki göstermesin fare öldürmek caizdir bin bir çeşit hastalık taşır yiyeceğe içeceğe zarar verir . Isırığına geçtim salyası ve çişi bile aynı havayı soluduğu da bir sürü hastalıklara sebep . Birde girdikleri evi unutmazlar heleki yicek ve sıcaksa tekrar gelmek için elinden geleni yapar . Aynı sorun tekrarlamasın istiyorsanız . Yakalandığı an acı çektirmeden öldürülmeli . Onların yaşam alanı evler değil . Duyar kasmasın kimse . Başına gelmeyen bilmez . Köy evinde babaannemler çok çekti bu hayvandan . Asla vazgeçmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…