Fare mi

panikkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
29
1
32
Kızlar yardim başına gelen var mi bu fare pisliği mi kafayi yemek üzereyim sadece bu şekilde bütün evi temizledim yok küçük cocugum var deli olucam

Eklentiler

• 20231209_140844.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar yardim başına gelen var mi bu fare pisliği mi kafayi yemek üzereyim sadece bu şekilde bütün evi temizledim yok küçük cocugum var deli olucam
Malesef evet. Gündüz ses ve ışık oldukça asla kendini göstermezler ve hareket etmezler. Bi kapan kurun kapana da sucuk parçası koyun. Bi kaç saat evde ses olmasın varsa yakalanır. Sonra yeniden bi kapan daha koyun başka varsa oda yakalansin. Ama bebeğe dikkat edin. Sonrasında dip köşe perdeler dahil temizlik yapın. Perdeye de cikiyolar cunku

Yaa baktım başka hiçbir yerde yok bir arkadaş hamam bocegi pisliği de olabilir dedi o yüzden bilemiyorum napmam gerekiyor

Kafayi yemek üzereyim mikrop falan bulaşır mi çocuğuma bu yüzden zaten ansiyete ve panik atağım var

Kafayi yemek üzereyim mikrop falan bulaşır mi çocuğuma bu yüzden zaten ansiyete ve panik atağım var
Yazdım orda ne yapmanız gerektigini. Cok endişeniz oluyorsa başka bi yere geçin bi kaç gün. Eşiniz de kapanla felan ugrassin

Yapıştırıcı alıp sürdüm kartonlara belli yerlere evi kapatıp anneme geldim inşallah yakalanır varsa

Buyuk fareyse yapistirici işe yaramıyor. Kapan laizm, arkadaş anlatmış zaten
Evet fındık faresi ise yapiskan ise yarıyor. Fındık faresinin büyük yetişkin olanlarına yapışıyor ama o yapiskan ile gezmeye devam ediyolar. Hatta bazılarına kapan da ise yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…