Fare 😭

Farenin nerden geldiğini bilmek lazım lokantalar varsa ordanda geliyo olabilir lokantada cirit atıyo fareler çünkü yiycekli olan heryerden gelebilir çöpten de geliyo olabilir böyle sorun varsa ilaçlama da işe yaramaz devamlı gelir

Ortamınızı sevmiyorsanız mesela
Tasınmak ıcın muthıs fırsat olarak görüp göze alın zahmetini bence, taşının

Benim annemin klima borusunu cami delip gecirmislerdi, kalan genislige de köpük falan doldurmuslardi. O köpüğü kemirip ordan girip çıkıyormuş ve kocaman cirdon dediklerinden. Kedi kadardı Allahim

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Ben ismini bile duymaya tahammül edemiyorum. Kv evine de girdi bu yıl yapışkanla çözdüler olayı. İnşeallah biran önce çözülür. Çünkü korkuyu geçtim hastalık taşıyor bu hayvanlar

Bahçeyi falan da ilaclatsaniz ? Giriş kattayim hiç başımıza gelmedi şükür gerçi bizim mahalle kedi dolu ondan da olabilir.

balkon kapınıza en acilinden bir sineklik taktırın, kapıyı açınca bile açmayın onu temiz hava girer fare giremez. üstüne bir ilaçlama, fare zehri çok hızlı kurtulursunuz. cam kapıya sineklik elzem bir şey

Kedide tam çözüm değil zaten Benim kedim fare görse korkudan oda değiştirir
Evinizi satmanın nesi masraflı onuda anlamadım.Profesyonel ilaç şirketleri var onlarla konuşun.

Profesyonel destek alsanız fena olmaz. Firma ile çalışın diğer yöntemler işe yaramadı ise risk almaya gerek yok

Bizim apartmanın etrafında da görüyorum ama apartmana yaklaşamıyorlar bahçedeki kediler sayesinde. Kaç kez gördüm kovaladıklarını. İnsan oğlu bu kafayla hayvan katliamına devam etsin doğal dengeyi bozsun , birkaç yıla veba salgını bizi bekler .

İçeriye girmelerini engelleyin. Balkon kapısını açmayın gerekirse, açarsanız da sineklik taktırın. Giderleriniz açıksa kapak alın. Başka nasıl girecekler.

Arkadaşım 3-4 kere ilaçlama yaptırıp kurtulamamıştı. Bulaşık makinesinin hortumunun gideri çok genişmiş meğer. Oradan giriyormuş. Onu fark edip kapatınca çözüm olmuştu.

Bazı yerlerde fare çok olur..Önceden bir yazlığımız vardı, mutfak Çeşme hortumunun dibinden geldiğini tespit etmiştik..kapatınca sorun çözüldü..balkon,kapı ,pencerede muhakkak tel olmalı..bazı komşular olmadıklarında klozetlerin kapağına ağırlık koyup giderlerdi ,ordan da gelebiliyormuş.. önce çamaşır,bulaşık makinesi hortum diplerini iyice kapattırın,boşluk olmasın..

Mutfak,banyo lavabo hortum diplerini de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…