• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Faranjit Salgını..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

reyyan07

gül
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
430
2
96
38
Antalya
arkadaşlar felaket faranjit salgını var reyyanın 3 gündür ateşini düşüremedik yeni çıkmıştı daha hastalıktan kuzum tam iyileşemeden tekrar hasta oldu doktor salgın var herkes aynı dedi penedur vurdu 48 saatte ateş geçer dedi akşam yapıldı iğne ama bizim ateş hala çok yüksek ve yeme yine sıfır sadece emiyor..burasıda çok sıcak şaşırdım napacağımı dün akşam 38 dereceydi hava mecbur klima çalıştırdım..dikkat edin arkadaşlar kuzuların hastalığı çok zor geçiyor keşke ben olsaydım onun yerine..

çok geçmiş olsun bir an önce sağlıkla neşeyle koşsun yanında

geçmiş olsun canım bebeklerin hastalanması çok zor gerçekden rabbim onları korusun

canım oncelıkle geçmis olsun. ıkı gün once benım kızımda çok ateslendi 39 lara kadar çıktı götürdüm ateş düşürücü faln yazdı bogazı kızarmış eve geldık bı halsız kı yavrum ılık suyun içine bıraz sirke attım kafasından asagı bosalttım anında düştü ateş sende yaptın mı bana doktorum önerdi bunu yapmadıysan dene derim...

gecede 2 kez yapıyoruz biraz düşüyor sonra tekrar ateşli uyanıyor. aksi gibi yarında tatile gidicez inşallah geçer..

Back