arkadaşlar size bir önerim olacak bu faranjitinizi geçirmez ama çok büyük rahatlama sağlar. geçenlerde halama gitmiştim o da uzun senelerdir faranjit olduğu için kendi kendinin doktoru olmuş artık ve bu öneriyi ondan aldım. boğazınız kızardığında kuruduğunda battığında yada herhangi bir rahatsızlık duyduğunuzda yarım bardak suyun içine birkaç damla sirke (üzüm veya elma sirkesi farketmez ama ben üzüm kullanıyorum) damlatın hazırlanan karışımdan 1-2 yudum alıp boğazınıza gargara yapıp gargara suyunu tükürün. ve bardakta kalan sirkeli suyu için. ilk duyduğumda one öyle diye yüzümü ekşitmiştim ama inanın mucize gibi ağrıyı yanmayı anında alıp götürüyo inananmadım. ben her gece 1 kere yatmadan önce yapıyorum böylelikle sabah daha rahat kalkıyorum kızlar deneyin mutlaka. bir de bol su için faranjitin en iyi ilacı bol bol su içmek yerimseniben
rica ederim canım. denedin mi? sana da iyi geldimi merak ettim?
bnm de faranjitim var 3 gündür sesim kısık boğaz ağrım eklem ağrım halsizliğim vardı bugün azaldı sesim düzelmediği için doktora gittim konuşma bugün hiç dedi ama öğretmen olduğum için okulda mecbur konuştum boğazımda bi kütle varmış gibi ağrımaya başladı ama sürekli bitki çayı demledik biraz düzeldi geçekten zor bi durum bu faranjit
canım bana da anlattığın 20 lik dişmiş gibi geldi çünkü bana da aynısı oldu resmen yutkunamıyodum meğer 20 likmiş ve gömük dişmiş aldılar ameliyatla mafoldumben
bende de faranjit olduğu için başta öyle sanmıştım. faranjitin çok çeşidi var canım biz bişey diyemeyiz tam teşhisi doktor koymalı hatta benim senelerce sürdü teşhis edilmesi senelerce sinüzitim yada alerjim var diye içmediğim ilaç yemediğim iğne kalmadı aşı bile verdiler ama hiçbiri değilmiş faranjitmiş..
sen en iyisi iyi bilen bi doktora görün çok geçmiş olsun..
faranjitmi bilmiyorum nedir sıksık cnaımı sıkıyor benimde 2-3 gundur boğazım tıkanmıs vaziyette yutkunurken acıyor genzimde akıntı oluyor oda miğde bulantısı yapıyor ağzımın içi tamamen pert olmus durumda kemiklerimin ağrısından iş yapamıyorum ve ben bunu sık sık yasıyorum boshayallersmile yarın doktora gidicem yine ilaç yine ilaç bıktım walla bağısıklık sisteminin zayıf olmasındna kaynaklanıyor sanırım ne iyi geli bilen söylesin büyük sevaba girer
hoşçakal saol canım... çörekotunun mucizesi zaten bilindik bişey bende sabah akşam içerdim bi ara ama ihmalkarlık işte ve aradan 10 gun geçmediki ben yine faranjit oluverdim resmen kabusum oldu bu benim artık eşim isyan etti zavallı adam gece yarısı doktorlarda geziyoruz kesin bi çözümü yokmu diye sorduk doktora dikkat edersen geçer dedi nadiren ameliyat ediliyormuş benimkisi sinüzite bağlı olusuyormus boğazımı tahriş ediyor akıntı al sana faranjit :S saçlar ıslak saklanmıycak altın kural burun devamlı fısfıslanıcak kuru kalmıycak tam benlik işlerakannehir
gamzecim geçmiş olsun inşallah iyileşirsin biran önce