• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Far seti istiyorum yardımcı olun kızlar!

nilda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
191
0
46
İstanbul
Kızlar içinde çok çeşitli renklerin olacağı far seti istiyorum.Benim asıl istediğim BHCosmetics in ürünü olan far setleri.
Yani şu.xxxxx
Fakat yanlış anlamadıysam uluslararası kargo ücreti 24$,kendi fiyatının 2 misli.Son çare olarak yine düşünebilirim.

Onun dışında Türkiye'de bulduklarım aşağıda,daha makul fiyatlılar ama markaları hakkında hiç bir fikrim yok.
Kullanan denemiş olan varsa bu markalar ve farları hakkında bana fikir verebilir mi?

Edit:İlk verdiğim url deki marka ile ilgili bir kullanıcı reklam amacıyla atıp tuttuğu için sanırım ismi yasaklanmış.Ama kullanan var mı nasıl sorabilirim editör arkadaşlarım:/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paylaştığın far seti: xxxxxxx kelimenin tam anlamıyla muhteşem! :122:

valla bnde bi escape marka farlar var bunun gibi annem almş geçen sene fln far süremiyorum pek bilmiyorum o yüzden çok kullanmamıştım ama renkler güzel hafif simli gibiydi sdce çok da değl

M.A.C. in far konusunda çok çeşitli renk paletleri var. Orjinal M.A.C. sitesinden girersen orada bir renk paleti seceneği olduğunu göreceksin. Bir tanesi 4 lü bir tanesi de 18 liydi sanırsam orada renk paletinden istediğin renkleri tıklayarak görüyorsun ve sürükleyerek bırakıyorsun kendi far setini oluşturmuş oluyorsun. Ben geçen yıl 4 lü almıştım ve renkler harikaydı.40 $ a mal etmiştim sanırım.Çok memnunum böyle birşey yapabilirsin.

nihayet birileri cevap verdiği için çok mutluyum:)
deborahh mac in custom paletlerini biliyorum ama 4 far için 40$ vermek düşündüğümün çok üstünde maalesef:(Benim gösterdiğim paletlerden bh,88renk ver kargosuyla birlikte bana 45TL gibi bir fiyata gelecek.
Tek kaygım hesaplı diye ürünlerin kötü olma ihtimali.BH cosmetics yabancı sitelerde hep memnunlar.Ben bide sizlere sormak istedim ama kullanan yok gibi:(

Ayrıca beğen butonu neden kalktı ya,ne oluyo ne bitiyo haberimiz yok:S

BH Cosmetics, BHCosmetics - 88 Color Cool Matte Palette buna bnde bayıldım muhteşemm

Sephora'nın kendi far paletlerinden alabilirsin.Ben glosslu setini aldım çok memnunum far,allık ve lip gloss var.Bir sürü renk seçeneği mevcut.82 TL 'ye aldım.

xxxxxx

İçinde yukarıda linkteki gibi 5 farklı palet var.İstediğin paleti seçip özel taşıma kutusuna koyup çantanda da taşıyabilirsin.
Yukarıdakinden farkı bir de yanlarında lip gloss var.İstediğin paleti al at çantana.Tüm seti taşımak zorunda kalmıyorsun,zaten taşınmaz da büyük yani.:51:

xxxxxx

İçinde yukarıda linkteki gibi 5 farklı palet var.İstediğin paleti seçip özel taşıma kutusuna koyup çantanda da taşıyabilirsin.
Yukarıdakinden farkı bir de yanlarında lip gloss var.İstediğin paleti al at çantana.Tüm seti taşımak zorunda kalmıyorsun,zaten taşınmaz da büyük yani.:51:

çok kabaca söylicem ama resimde gördüğümüz ürünlerden arkadaşım kaçak getiriyordu sınırdan.satıyordu.. bence bunlar yerine flormarın falan bikaç farklı renk çeşidi alın 5 tane alsanız 30 renk çeşidiniz olur.bunlara 45 lira vermektense hem daha iyi.bendede annemin aldığı juli marka vardı uzay mekiği gibi her yerinden çekmece çıkıyor falan pek kullnışlı değil ne çantaya sığıyor ne biyere götürebiliyon.minikler daha kullnışlı alcaksanda netten falan değilde büyük marketlerden al satılıyorsa canım

wuuu söylediğin palette çok hoş:) bundanda alabilirim.

bu arada bhcosmeticsin 88li tropical matte paletini sipariş ettim.umarım bi aksaklık olmadan elime ulaşır.fikrimi paylaşacağım:)

Merhaba Nilda bende BHCOSMETICS far setini almayı düşünüyorum fikirlerini öğrenebilirmiyim?? beğendin mi memnun kaldın mı??

Back