Far paleti

nevhak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
20
0
86
İstanbul
Arkadaslar bana uygun fiyatta şöle yumusacik pigmantasyonu iyi olan,kahverengi ve mat tonlarda far paleti önerileriniz varmı...

neden kahve ve mat :) Benim en sevdiğim far paletleri the balm'ınkiler.. Her biri çok güzel onları incelersen mutlaka zevkine uygun bulursun :)

neden kahve ve mat :) Benim en sevdiğim far paletleri the balm'ınkiler.. Her biri çok güzel onları incelersen mutlaka zevkine uygun bulursun :)
Aynen Balm bana da cok hitap ediyor. Uzun sure mat ve pastel ve gunluk makyaja uygun renk aramıştım. Hep parlak farlar vardi. Bi palet Balm aldim. Aylardir kullaniyorum. Hem gunluk hem gece icin.

The Balm iyidir. Maybelline de istediğin tonlarda yeni paletler çıkardı aslında. Bir bak istersen.

Arkadaslar balm diyorsunuzda bir paleti 160tl uçmus yani

Gratiste %40 + +10 indirim dönemlerinde 60tl gibi fiyatlara düşüyor. Bir de the balm çok sıkıştırılmış olduğundan çok uzun süre dayanıyor bence. O yüzden değeceğini düşünüyorum.

Ben blog yazıyorum ve daha çok yeniyim herşeyin içeriğini çok fazla araştırıyorum deneyimliyorum ismi .... sizce hatalı olduğum bir yer var mi kendimi geliştirmek istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…