• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Far önerileri

marshhmalloww

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
68
12
8
29
Kızlar merhaba ben bu ara far kullanmayı çok sever oldum ancak uygun fiyatlı set farlar bulamıyorum.Yani aslında geçişli yapmak için 4lü far hatta 2li bile olur ama uygun fiyatlı markalar söylerseniz çok sevinirim.Avondan filan baktım biraz pahalı geldi bana :(

Tam olarak fiyat aralığını verebilirsen belki daha çok yardımcı olunur, avon pahalı gelmiş mesela anlamak adına yazabilirsin fiyat.. Örneğin yeni başlıyorsan Wetnwıld önerebilirim fiyat ve performans olarak oldukca iyiler..

tatlım avon oriflame far adına çok iyi değiller, flormarın güzel paleti var uygun fiyatlı.wetnwild da çok çok güzel indirim dönemlerinde the balma da bakabilirsin canım

Kızlar merhaba ben bu ara far kullanmayı çok sever oldum ancak uygun fiyatlı set farlar bulamıyorum.Yani aslında geçişli yapmak için 4lü far hatta 2li bile olur ama uygun fiyatlı markalar söylerseniz çok sevinirim.Avondan filan baktım biraz pahalı geldi bana :KK43:
avonun kampanyaları varr harıkaaa uzcuz oluyor

tatlım avon oriflame far adına çok iyi değiller, flormarın güzel paleti var uygun fiyatlı.wetnwild da çok çok güzel indirim dönemlerinde the balma da bakabilirsin canım
evevt katılıyorum falarmarın cok guzelll bırde guzel dagılıyor haklaısısn

Kızlar merhaba ben bu ara far kullanmayı çok sever oldum ancak uygun fiyatlı set farlar bulamıyorum.Yani aslında geçişli yapmak için 4lü far hatta 2li bile olur ama uygun fiyatlı markalar söylerseniz çok sevinirim.Avondan filan baktım biraz pahalı geldi bana :KK43:
kozmetıkcılerde cok uyguna bulabılırsın gez bıraz kafana gore all

kesinlikle Wet n Wild tavsiye ederim, uygun fiyatlı istediğin için 3lü farları gösteriyorum, 13 tl
ama markanın Comfort Zone adlı 8li far paleti var (20tl), kesinlikle tavsiye ederim, uzun vadede daha hesaplı

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    63,5 KB · Görüntüleme: 108
Merhabalar Hanımlar

Uzun zamandır hangi marka far kullanırsam kullanayım bir kaç saat sonra göz kapağım yağlı olduğu için dağılıyordu. O kadar çok marka far bazı denedim ki hiç biri tam olarak işe yaramadı. Son zamanlarda Benefit'in sarı silindir şeklindeki bazını kullanıyorum. Harika. sabah yaptığım far akşam aynen duruyor.

Sephora marka farlar da hem güzel hem kalıcı

ben flormar ve alex avienden aldım onların ki çok güzel ve fiyatları 18 tl mi ne bi bak sen yinede golden rose da da olması lazım farları da çok güzel 4 lü olanlar söylediğim

Küçük palet istiyorsan flormarda güzel paletler var özellikle geçiş için 07 numarası güzel

Back