Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bir arkadaşımdan duyduğuma göre mamaya konulan bir kalsiyummuş.henüz doktorumuza sorma fırsatım olmadı.içinizde duyan,bilen,kullanan nvar mı acaba?benim kızımın kemikleri biraz kısaydı karnımdayken ve küçük doğdu.bu yüzden çok merak ettim bu kalsiyumu,doktora gitmeyi bekleyemedimCADIARZU
fantomalt bıryasından küçükken kullanılıyor.kullandım çok faydalı şimdi pediasura gectık kılo alımı bır nebzearttı dıyebılırım cok kalorılı bır takvıye tavsiye ederım.benım kızım kakaolusunun daha cok sevdı vanılyalısını begenmedı. içinde bütün vıtamınler var fakat tek yan etkısı ınanılmaz enerjı verıyor. hatta annem dıyorkı bu mamadan kendınde ıç yoksa bu cocugun enerjısıne yetısemezsın 11 aylık ama inanılmaz enerjık oldu emeklemekten hıc yorulmuyor. vermedıgım gunler yazık cocuk yerınden bıle oynamaya halı yok.