- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
- Konu Sahibi sensizhicim
-
cnm cok tesekkur ederım ama daha fantastık urunler arıyorum yani seksi ekledıgın ıcın tskr ederım yınedePembe olanlar aynı jale marka hiç giyilmedi sabahlığı resimde yok ama hediye ediyorum
beyaz olanda bu kadar uygun fiyata kaçırmaEki Görüntüle 1330489 Eki Görüntüle 1330491 Eki Görüntüle 1330490
Cok hos ve fiyati cok uygun evli olsam hic kacirmam ')Pembe olanlar aynı jale marka hiç giyilmedi sabahlığı resimde yok ama hediye ediyorum
beyaz olanda bu kadar uygun fiyata kaçırmaEki Görüntüle 1330489 Eki Görüntüle 1330491 Eki Görüntüle 1330490
Çeyizine al canım aday yanında zatenCok hos ve fiyati cok uygun evli olsam hic kacirmam ')
yok cnm o tarz düşünmüyorum tşkrler yinedebenim baslıgımda 6 lı set var canım 40 tl sadece sortlu olan takımı kullandım onun dısındakıler sıfır
vücut çorabının fotosunu koyamadım, bir şeye benzemiyor giyilmeden, bu modeldendir,
sadece 2 kez giyildi
jartiyerli set ise yeni inci 2700 ....piyasada 120 TL
çeyiz için alınmış, en fazla iki kez giyiLmiştir, set olarak her bir parçası yepyeni duruyor 40 TL
ÜRÜNLERLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ İÇİN konuyu inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-alirsan-5-10-15-tl-sayfa-8.771489/
göğüslerim büyük benim ya boş kup şeklinde düşünüyorum cnm yıne de tskrler
yok kot degıl canım fantazı urunlerden ıstıyorumNE TÜR MİNİ ETEK BENDE KOT VARDA.
vücut corabı ve etiketli iç masarınınfıyatları nedir
s m beden uyumlu gecelik mini etek büstiyer vs
lütfen resim ekleyin arkadaslar ciddi ciddi bakıyorum begenirsem alıcam hemen
prensest: 38224258 .!.:s m beden uyumlu gecelik mini etek büstiyer vs
lütfen resim ekleyin arkadaslar ciddi ciddi bakıyorum begenirsem alıcam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?