- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
-
- Konu Sahibi fantastikaaa
Saol cnm böyle daha cok motive olurum diye düsündmHayirli olsun gunlugun canim benimmmm
Saol cnm böyle daha cok motive olurum diye düsündm
Herzamanki gibi beraber ilerleyelim cnm. Isteyince kilo veriliyor. Vericez inaniyorm benBu arada benim de hedefime 18.5 kg var. Vermemiz gereken kilo ayni yani:)))))
Herzamanki gibi beraber ilerleyelim cnm. Isteyince kilo veriliyor. Vericez inaniyorm ben
Tmm cnm saolasin bende seni takip edecegim. Haftaici menülerim kusursuz olsa da haftasonu ipin ucu birazcik kaciyor esim evde oldugu icin birlikte kahvalti falan yapiyorz zor tutuyorm kendimi :)))Sıkı takıpcin olacagim canim. Menulerin sporun veee kilon her hafta bakacagim.
ben de toparladim kendimi.
Menüm
Sabah
2 yumurta
Kk peynir
Öglen
2 dilim börek
Aksam
1 tabak türlü
Salata
Yogurt olack
Spor
30dk eliptik bisiklet
100 squat
50 mekik
Saol Cnm börek yemesem iyiydi ama yedim malesefMenun cok guzel canim...
Saol Cnm börek yemesem iyiydi ama yedim malesef
Istiyr aslinda ama alistim galiba bu tempoya. Bazi günler BİM'den dilim mozaik pasta aliyorm onu cok cekiyor cnm :))Canim oglen de yedigin icin sorun olmaz bence. Zaten diger öğünlerde karbonhidrat yok...
senin canin hic tatli istemiyor mu
Istiyr aslinda ama alistim galiba bu tempoya. Bazi günler BİM'den dilim mozaik pasta aliyorm onu cok cekiyor cnm :))
Ins cnm ins zayiflicazCanim ya kiyamam. Ben tatli olmadan alisamiyorum. Ama alisacagim....
ekmek hamur isi aramam ama tatliya bayiliyorum.
sali gunune kadar menulerimi daha da duzenleyecegim inşâallah
Menüm
Sabah
Sade nescafe
Ögle
1 tabak türlü
Aksam
1 tabak taze fasülye
Salata
Spor
30dk eliptik bisiklet
100 squat
50 mekik
Ins cnm tüm amacim bu bugünlerdeCanim supersin bemce sen bu menulerle cok iyi kilo vereceksin
Beden kitle indeksimi hesapladim. Ideal kilom 58 cikti. Bu yüzden de artik hedefim 58. Yaz sonuna kdr ideal kilomu yakalamayi düsünüyorm. Umarim yakalarim.
SabahInsallah canim boyle devam edersen ulasirsin