Fantastik ve Romantik Kitap Sevenler Kulübü

CEYDOS

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
7.121
29.721
Fantastik ve Romantik Kitap Sevenler Kulübüne Hoşgeldiniz

Çevremde benim sevdiğim tarz kitapları okuyan insanlar neredeyse hiç yok yada ben bulamadım.

Hani etkilendiğiniz kitabı anlatmak istersin de anlatacak birini bulamazsın ya işte tam da bu durumdayım.Benimle aynı yanlızlığı yaşayan kişiler varsa,
okuduğunuz kitapları benimle paylaşmak, anlatmak isterseniz ben buradayım.

Okuduğum her kitabı bu konu altında paylaşacağım.

Son düzenleme:
Bu hafta Andrzej Sapkowskinin dizisi de yayınlanmış olan Witcher serisinin ilk kitabı olan son dilek bitti.Önce diziyi izlediğimden mi bilmiyorum kitaptan pek keyif alamadım. Yazar Witcherımız yani kitabın esas adamı olan Rivyalı Geralt'ı anlatıcı tayin etmiş. Geralt bölüm bölüm geçmişe geri dönerek yaşanan olayları anlatıyor. şimdi ki zamanla kesişme 1. kitapta olmadı. serinin ikinci kitabını okur muyum bilmiyorum. Şimdilik bekleme listeme alıyorum diğer kitapları ama dizisinin ikinci sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Laurell K. Hamilton 'ın Anita Blake romanları öncesinde yayınlanan ancak askıya alınmış olup son yıllarda tekrar yayınlanmaya başlayan serisinin yedinci kitabını okumaya başladım.Yazarın kitaplarını okuyanlar bilir bu seride uç noktalarda yaşanan aşkları anlatıyor. Kadın kahramanımızın asla bir adet sevdiği adam olmuyor nedense yani tabiri caizse 0rh+ kan grubu gibi Meredith Gentry'de...

Cici Siparişlerimin ilk postası elime ulaştı okunacaklar artıyor.

Meredith Gentry - Karanlığın içine romanı bitti. Laurell yine en absürt hayallerini kaleme almış.
Meredith seride çok kararsız bir kadın sürekli eyleme başlayacakken farklı olaylarla karşılaşınca bir öncekini askıya alıyor. Bu kitapta en çok kimi sevdiğine yada kimleri sevdiğine karar verdi.ikiz bebelerinin altı babası var.gerçi bu geçen kitaptan ama olsun. Kitabın en etkili sahnesi öldüren buzun geri dönüşüydü bana göre. onu yaşatmak için doyle ve meredith unseelie tacından vazgeçtiler. kuzen cel öldü, nihayet vazgeçilmez meredith'e sahip olmak isteyen biri gitti. şimdi sırada taranis'in olduğunu düşünüyorum.
bir sonraki kitap meredith gentry - kutsal suçlar ama hemen okumaya geçmek istemiyorum. yoksa komaya gireceğim. gelgitler yaşamayan bir kahramana ait roman okumak istiyorum. yarın şeçtiğimde hangi kitap paylaşım yaparım.

cennetin çocukları günümüzü okuyormuşum gibi hissettirdi bana. distopya severlere öneriyorum.ikinci kitap cennetin elitlerine henüz başlamadım.yakın zamanda devam edeceğim.
Bir kaçık aynı günümüzdeki gibi dünya nüfusunu yok etmenin yolunu buluyor. insanlığın neredeyse tamamı yok oluyor dünya ile birlikte.bu süreç işlerken ek bir yaşam alanı hazırlıyor bağışıklığı olan kişiler için kurtulanları oraya topluyor ancak üremek sınırlı hale getiriliyor.her aile 1 çocuk sahibi olabilir.ikinci çocukların kaderi ölüm. bu kitapta ikinci çocuk olan rowan!ın yaşam mücadelesini anlatıyor.

Royal serisinin ülkemizde yayınlanan son kitabını okumaya başladım. yazarını zaten severim,kitabı da seveceğime inanıyorum.

Emma Chase - Asil duygular bir solukta bitti. böyle eğlenceli romantik kitaplar bir solukta bitiyor malesef.
Logan serinin diğer kitaplarında Ellie olan ilgisini belli etmişti. kitapta bunun nasıl aşka dönüştüğünü okudum. Ellie'nin Loganı ikna çalışmaları çok keyifliydi.ikna diyorum çünkü Logan kraliyet koruması olarak bir yemin etmiş ve beraber olurlarsa bu yeminini tutamayacağı için sürekli kaçıyor yakınlaşmadan.sonunda herşey yoluna giriyor.bizde mutluluk gülücükleri atarak kapatıyoruz kitabı
DİKKAT +18

yeniden bir fantastik yapalım. serinin iki kitabı birden çıktı.5 kitaptan oluşuyor yayınevi bizi çok bekletmez diye ummaktayım.

C. C. Hunter - Gece doğanlar bitti özlemişim böyle romanları ergen fantastik türünde ama seviyorum işte. percy jackson serisinide severek okumuştum.
normal bir insan olarak hayatına devam eden kylie annesinin onu yolladığı bir kampta doğa üstü güçlerinin olduğunu öğreniyor.başta kabul edemiyor ama zaman içerisinde kamp arkadaşlarının da farklı türlerden olduğunu benimseyip kendini bulmaya çalışıyor.çünkü onunla aynı türde olan kimse yok kampta. ilk kitapta bunu öğrenemedik darısı serinin ikinci kitabının başına.kylienin hoşlandığı iki çocuk mevcut birisi derek diğeri lucas henüz netlik kazanmadı ama ben oyumu lucastan yana kullanacağım

Serinin ikinci kitabı. diğerleri de çıksa bir an önce ne kadar güzel olacak

şafakta uyananlar çok keyifliydi.daha öncede söylediğim gibi diğer kitapları sabırsızlıkla bekliyorum.
Kylie'nin hangi tür doğaüstü olduğu bu kitapta azda olsa netlik kazandı.tam olarak şu denmedi ama koruyucu sıfatı kazandı.lucas ve derek arasında gidip gelmeler yaşadı yine aşk hayatı halen muğlak yine oyum lucas'a.hayaletlerle çok fazla sorun yaşıyor.ben bile sinyalleri anladım kylie hala çözemedi.

Cennetin çocukları devam kitabı. Hayal kırıklığı yaşamayacağımı umarak başlıyorum.

Deborah Harkness - Zamanın Dönüşümü

Ruhlar üçlemesi serisindeki karakterleri bu romanda da görmemiz ve onların geleceklerinden haberdar olmamız harika oldu. Tabi romanın ana kahramanları Diana ve Matthew değil Phoebe ve Marcus.

Ana seri kadar etkileyici bulmadığımı söylemek isterim. Çok soft geçmiş hiç heyecan yok.
roman boyunca Phoebe 'nin vampire dönüşme sürecini ve Marcus'un İnsan olduğu zamandan günümüze kadar olan yaşam sürecini okudum.Diana'nın ikizlerinin akibetide tam olarak belli olmadı. gelecekte onların ileri aşamalarını okuyacağımız bir seri çıkacak gibi hissettim.

Son düzenleme:
Michael J. Sullivan - Destanlar Çağı

Serinin 6 ana 2 de yan kitaptan oluştuğunu öğrenene kadar herşey yolundaydı. Ülkemizde sadece iki tanesi yayınlandı. Daha altı kitap var. Üzüldüm. İkinci kitabı bunu beğenirsem alırım demiştim daha çok başlardayım ve eşimle ortak okuyoruz ama almam şart oldu.Kendisi pek okumaz yazarın betimlemelerini beğendiğini söyledi. Ben kimim ki hevesini kırayım değil mi... Şaka bir yana bende okumak isteyeceğim devam kitaplarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…