Fantastik Kitap Önerisi

TheBeyin

Romeo kop gel ayrıl gel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
7.054
840
Bayanlar bana fantastik kitap önerebilecek olanınız var mı ?
Özellikle fantastik gerilim, vampir konulu olursa sevinirim.
Sürükleyici oluyor seviyorum bu tür kitapları

Bayanlar bana fantastik kitap önerebilecek olanınız var mı ?
Özellikle fantastik gerilim, vampir konulu olursa sevinirim.
Sürükleyici oluyor seviyorum bu tür kitapları

Ben de çok severim fantastik kitapları..stephen king romanlarının hepsini severim,girişi atlatınca gerisi film gibi zaten.. şu aralar daha güncel kitaplar okuyorum..valla bende tavsiyeleri merak ediyorum..

Ben de çok severim fantastik kitapları..stephen king romanlarının hepsini severim,girişi atlatınca gerisi film gibi zaten.. şu aralar daha güncel kitaplar okuyorum..valla bende tavsiyeleri merak ediyorum..

Bir an dedim herhalde kimse kitap okumuyo forumda Gece Evi serisine başlamak istiyorum aslında ben ama tam da karar vermiş değilim.

Bende fantastik okumayı çok severim
Ama öyle vampirler,kurt adamlar falan sevmiyorum
Açlık oyunları tarzı romanlardan hoşlanıyorum
Bende bu tarz öneriler alabilirim :26:

bende fantastik kitap çok seviyorum gece evi serisini öneririm ama bazen bayıyor çünkü bir sonraki kitabın bazı bölümlerinde önceki kitabı özet geçiyor bu da yeter artık biliyoruz bunları dedirtiyor biraz karışık yazdım ama :)
true blood dizisini biliyorsanız onun kitabı war bir güneyli vampir serisi çok güzel dizidende güzel
vampir günlükleri dizisininde kitabı war onuda tavsiye ederim

Sanırım vampir günlükleri olacak onu çok merak ettim izlemedim ama kitabı daha cazip geliyor

Çok uzun zaman olmuş konuyu açalı ama eğer başlamadıysan tavsiye etmek isterim:) Keza bende bir fantastik kitap delisiyim.. Hele vampir konulu yada doğa üstü olaylara bayılırım.. Mevsimde tam okuma mevsimi.. Neyse Gece Evi Serisi dünyada 12 milyondan fazla satmış 150 hafta bestseller'da kalabilmiş bir kitap serisi.. Neden bunları söylüyorum kitabın başarısına ikna edebilmek için. Ki ilk kitabi bitirdiğinde hergün bi yenisini okumak tek hayalin olucak Birde ölüp bittiğim 4 kitabi 1 haftada bitirdiğim Hush Hush serisi varkiiii Tekrar tekrar okumaktan sıkılmadığım şiddetle tavsiye ederim:)

Göçeb Stfenhen MAyer sanırım yazarı buydu . Çok beğenerek ve sonunda nerdeyse ağlayarak okuduğum bir kitap oldu.

Fantastik edebiyat diyince J. R. R. Tolkien'in adını anmamak ayıp olur:) Yüzüklerin Efendisi serisi ve Hobbit'te resmen ayrı bir dünya yaratmıştır. Bu yüzden o dünyanın kurallarına alışmak biraz zordur ama kaptırınca bir rüyanın içinde gibi okursunuz.

Ben Harry Potter serisini de çok severim. Çocuk kitabı derler ama 25 yaşımda hala zevkle okuyorum. Kendiniz için tercih etmeseniz bile etrafınızdaki ortaokul seviyesindeki çocuklara önerebilirsiniz. Her çocuk bu dünyaya bir kere olsun adım atmalı.

harry potter serisinin ilk 2-3 kitabı çocuksu gelebilir ama kurguları ve dili çok güzeldir, ben şiddetle tavsiye ediyorum. okuduğum en güzel kitaptı diyebilirim sanırım.

uzun zaman olmuş ama yine de bir şeyler yazmam lazım çünkü tam bir fantastik kurgu delisiyim. uzun zamandır Türkçe değil, dilimi geliştirmek için ingilizce kitap okuyorum o yüzden ingilizce yazabilirim kusura bakmayın:

Laurell K. Hamilton - Anita Blake Serisi bir de Meredith Gentry Serisi
Anne Rice tabiki Vampirle Görüşme'yi hatırlarsınız
Charlaine Harris - Sookie Stackhouse boşver dizisini kitap süper (Aynı şeyi Vampire Diaries için söyleyemeyeceğim)
Faith Hunter - Thorn St. Croix serisi
J R Ward - Black Dagger Brotherhood (ortalama diyebilirim)
Erin McCarthy - Vegas Vampires (yazım tarzını beğendim işte)
Christine Feehan - Dark Series (25 mi 35 mi oldu kitap sayısını bilmiyorum)
Barb Hendee And J.C.Hendee - Noble Dead serisi
Karen Marie Moning - Fever serisi
Keri Arthur - Riley Jenson serisi
Karen Chance - Cassandra Palmer serisi
Patricia Briggs - Mercy serisi
Lynsay Sands - Argeneau Family serisi
Kresley Cole - Immortals After Dark serisi
Lara Adrian - Midnight Breed serisi
Darren Shan - Cirque Du Freak (biraz ergen işi ama yazarın tarzı, anlatımı süper)

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

vampi kitabi önerisi var mı

Mesajın üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben yine de cevap vereyim. Nalini Singh - Lonca Avcısı (Guild Hunter) serisini tavsiye ederim. Harika bir kurgusu ve anlatımı var. Benim gibi vampir ve melek temalarını sevmeyen biri için bile mükemmel diyebileceğim bir seri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…