- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi fancynancy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAMBİ KOT TOPUKLU AYAKKABI - 40 NUMARA, HİÇ KULLANMADIM. 35 LİRA.
merhaba takas olarak ne arıyorsunuz ,su yeşili nike babet ve polo ayakkabıyı çok istiyorum...
![]()
![]()
![]()
bunları bana ayırırmısın canım
günaydın bir şey sormak istiyorum ayakkabıların numaraları farklı hepsi aynı kişiye mi ait yani ayakkabıların kalıplarımı farklı yoksa gerçekten farklı numaralar mı. benim ayağım 39-40 mesela hepsi bana olur mu?
Canım ya valla ikimiz şu dertten kurtulamadık gitti. Nasıl gidiyor rejim? :)Ayakkabılar çok güzelmiş canım, sen de benim gibisin 38-39 giyerken şimdi 39,5-40-40,5 giyiyorum maalesef doğumdan sonra büyüdü. nike ları çok beğendim ama takaslık istediklerin yok![]()
Canım ya valla ikimiz şu dertten kurtulamadık gitti. Nasıl gidiyor rejim? :)
Bak valla ben biraz kastım 79,5 ğu gördüm tartıda, ağlamak istedim hehehe.
Bu arada yeni şeyler eklediysen bir bakayım canım.
Canım ben kızı bi doktora götürcem, döndüğümde bakarım, ateşimiz var birqzrejim mi o ne demek bilmiyorum anlamını az önce yarım ekmek gümlettim düşün artık :)) sen kasmaya devam et fıstık gibi olacaksın
yeni konu açtım aslında; pilates topu, tabu, raket, jup var 2 adet babydoll varonun dışında bişicik yok.
geçmiş olsun canım kuzu daha önemli. biz burdayız.Canım ben kızı bi doktora götürcem, döndüğümde bakarım, ateşimiz var birqz![]()
Uzulme Fancnancy dogumdan 2 ay sonra eski kilomdaydim (gobek olayini saymayalim) ona ragmen ayaklarim 1 no buyudu hatta artik kalici oldu.tombiklikten degil o buyume[/QUOTE]r: 117706"]Merhabalar, valla hepsi bana ait nasıl dersen, hamileyken epey kilo aldım 38,5 idi normalde ayağım şu anda 40 çok rahat oluyor. Ayacıklarım tombikleşti biraz
38 pembe poloyu çok beğendiğim için almıştım ykm den, numarası kslmamıştı ve birazcık dar geliyordu. Spor ayakkabıda ve topukluda da 1 numara büyük alırım hep, gelin terliği ise kızkardeşimindi. İşte böyleeee :)
Teşekkür ederim canımm, çok fırsatım olmuyor bu aralar uğramaya ama böyle sizlerle tekrar karşılaşmak sevindirici oluyorrr :)Canım hoşgeldin nerelerdeydin özledik seni ,yeni konun hayırlı olsun :)