Fancynancy'den kıyafetler, indirim ve takas yapılır

BAMBİ KOT TOPUKLU AYAKKABI - 40 NUMARA, HİÇ KULLANMADIM. 35 LİRA.

ej3w-ZdgWJ1KI8c65q2kypi2OeGg3DiKSzBpwobt3P8=w438-h584-no
20150120_153618.jpg
20150120_153528.jpg

günaydın bir şey sormak istiyorum ayakkabıların numaraları farklı hepsi aynı kişiye mi ait yani ayakkabıların kalıplarımı farklı yoksa gerçekten farklı numaralar mı. benim ayağım 39-40 mesela hepsi bana olur mu?

Ayakkabılar çok güzelmiş canım, sen de benim gibisin 38-39 giyerken şimdi 39,5-40-40,5 giyiyorum maalesef doğumdan sonra büyüdü. nike ları çok beğendim ama takaslık istediklerin yok :(

merhaba takas olarak ne arıyorsunuz ,su yeşili nike babet ve polo ayakkabıyı çok istiyorum.

günaydın bir şey sormak istiyorum ayakkabıların numaraları farklı hepsi aynı kişiye mi ait yani ayakkabıların kalıplarımı farklı yoksa gerçekten farklı numaralar mı. benim ayağım 39-40 mesela hepsi bana olur mu?

Merhabalar, valla hepsi bana ait nasıl dersen, hamileyken epey kilo aldım 38,5 idi normalde ayağım şu anda 40 çok rahat oluyor. Ayacıklarım tombikleşti biraz :KK43:
38 pembe poloyu çok beğendiğim için almıştım ykm den, numarası kslmamıştı ve birazcık dar geliyordu. Spor ayakkabıda ve topukluda da 1 numara büyük alırım hep, gelin terliği ise kızkardeşimindi. İşte böyleeee :)

Ayakkabılar çok güzelmiş canım, sen de benim gibisin 38-39 giyerken şimdi 39,5-40-40,5 giyiyorum maalesef doğumdan sonra büyüdü. nike ları çok beğendim ama takaslık istediklerin yok :KK43:
Canım ya valla ikimiz şu dertten kurtulamadık gitti. Nasıl gidiyor rejim? :)
Bak valla ben biraz kastım 79,5 ğu gördüm tartıda, ağlamak istedim hehehe.
Bu arada yeni şeyler eklediysen bir bakayım canım.

Canım ya valla ikimiz şu dertten kurtulamadık gitti. Nasıl gidiyor rejim? :)
Bak valla ben biraz kastım 79,5 ğu gördüm tartıda, ağlamak istedim hehehe.
Bu arada yeni şeyler eklediysen bir bakayım canım.

rejim mi o ne demek bilmiyorum anlamını az önce yarım ekmek gümlettim düşün artık :)) sen kasmaya devam et fıstık gibi olacaksın

yeni konu açtım aslında; pilates topu, tabu, raket, jup var 2 adet babydoll var :KK23: onun dışında bişicik yok.

rejim mi o ne demek bilmiyorum anlamını az önce yarım ekmek gümlettim düşün artık :)) sen kasmaya devam et fıstık gibi olacaksın

yeni konu açtım aslında; pilates topu, tabu, raket, jup var 2 adet babydoll var :KK23: onun dışında bişicik yok.
Canım ben kızı bi doktora götürcem, döndüğümde bakarım, ateşimiz var birqz :(

r: 117706"]Merhabalar, valla hepsi bana ait nasıl dersen, hamileyken epey kilo aldım 38,5 idi normalde ayağım şu anda 40 çok rahat oluyor. Ayacıklarım tombikleşti biraz :KK43:
38 pembe poloyu çok beğendiğim için almıştım ykm den, numarası kslmamıştı ve birazcık dar geliyordu. Spor ayakkabıda ve topukluda da 1 numara büyük alırım hep, gelin terliği ise kızkardeşimindi. İşte böyleeee :)[/QUOTE]
Uzulme Fancnancy dogumdan 2 ay sonra eski kilomdaydim (gobek olayini saymayalim) ona ragmen ayaklarim 1 no buyudu hatta artik kalici oldu.tombiklikten degil o buyume

r: 117706"]Merhabalar, valla hepsi bana ait nasıl dersen, hamileyken epey kilo aldım 38,5 idi normalde ayağım şu anda 40 çok rahat oluyor. Ayacıklarım tombikleşti biraz :KK43:
38 pembe poloyu çok beğendiğim için almıştım ykm den, numarası kslmamıştı ve birazcık dar geliyordu. Spor ayakkabıda ve topukluda da 1 numara büyük alırım hep, gelin terliği ise kızkardeşimindi. İşte böyleeee :)
Uzulme Fancnancy dogumdan 2 ay sonra eski kilomdaydim (gobek olayini saymayalim) ona ragmen ayaklarim 1 no buyudu hatta artik kalici oldu.tombiklikten degil o buyume[/QUOTE]

o daha fena o zaman :( hiçbi ayakkabımı giyemiccem... sen eski kilona gelmişsin ne güzel. ben iki sene oldu verdiklerimide almışım doğum kiloma geldim :mad:
Darısı başıma.

Bayanlar koşu bandımı satıyorum, fiyat teklifleri sizden gelsin. Ancak İstanbul'dan elden alabilecek olanlar ilgilensin lütfen. Sapasağlam, çalışır durumda ve hiçbir arızası vs. sorunu yok. Masaj aletli, mekik çekmek için aparatlı. Teknik bilgilerini internetten bulabilirsiniz. 100 kg'ye kadar taşıyor, motorlu, 3 hazır 1 manuel programlı, elden nabız ölçer, led ekranlı; hız-zaman-mesfe-kalori-nabız.
DUNLOP SB200 model.
Yerimiz dar olduğu için satışa çıkarıyorum, fazla kullanmadım.

20150129_155002.jpg
20150129_154942.jpg
20150129_154925.jpg
20150129_154913.jpg

Back