- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi fancynancy
-
arkadaşım senden OZUR DİLİYORUM pazartesi günü göndermişsiniz ancak ptt nin kendi kayıtlarından bana verdikleri bilgi çok farklıydı kargonun nerede olduğunu da bir türlü bulamadılar ..vs vs vs
neyse ayrıca ürünler zaten hediyeliydi ki rakam oldukça düşüktü siz ayrıca bir hediye daha koymuşsunuz ... mahcup oldum
bu arada ptt kargo ile ilgili (bu yanıltıcı bir sürü bilgilendirmeleri ile -kargo teslim tarihi,bulunduğu yer daha doğrusu bulunamadığı yer gibi) gerekli girişimlerde bulundum bilginize...
bu arada hakkınızı helal etmediğiniz için sanırım ceketin tokası kırık geldisize hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim
Eki Görüntüle 1350338 Eki Görüntüle 1350339
Bu ikisinin bedeni nedir? Fiyatlarınada bakmamışım, söyleyebilir misiniz.
Eki Görüntüle 1350343 Eki Görüntüle 1350344 Eki Görüntüle 1350345 Eki Görüntüle 1350346
Bunlarıda beğendim. Toplam fiyat çıkarır mısınız?
Beyaz olan uzun kollu bluz XL beden, krem olan 38 beden canım. Her ikiside 7 lira. Fularlar 3 er lira. Ama sanırım beyaz olan satıldı tekrar kontrol edip bilgi vereceğim size. Bu bahsettiğim bluz dahil 23 lira ypıyor, bi fular benden hediye olur size :) düz 20 uygun mu size de?
Xl olanin bedeni uymadı. 38 beden olan olur. Simdi ne kadar etti.
15 oldu canım.
Tamam canım. Ödemeyi nasıl yapıyoruz.
91 nolu kırmızı kabanın bedeni ve fiyatı nedir, kumaş olarak yazlık bir kumaş mı?
Cnm cizmelere takas dusunurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?