Fancynancy'den kıyafetler, indirim ve takas yapılır

kolktuk altları çok açık mı acaba?bir de başka koyacağın ürün var mı 10tl için kargo parası vermek istemiyorum :))

kargom hala ulaşmadı geçen hafta anlaştığımız gün havalenizi yapmıştım

Sayın nebeli bunu uluorta yazmanızdaki amaç nedir acaba? Özelden sorabilirdiniz. Üstelik size dün kargonuzu gönderdiğimi yazdım. Bunun üstüne geçen hafta kızım hastaydı sonra da ben dış kulak iltihabı geçirdim. Bunu size de yazdım... Bu kırıcı tavrınızı kınıyorum. Sizin paranızı alıp sanki ürününüzü yollamamışım gibi durum var gibi gösteriyorsunuz. Senelerdir ben bu foruma üyeyim ve kimseyide üzmedim böyle bir konuda... Benim ÇOCUĞUMUN SAĞLIĞI kusura bakmayın ama sizin kargonuzdan daha KIYMETLİ.
Size bunu açıkladım ve kargo takip numaranızı da size gönderdim. Buyrun bir daha yazayım.
AP00910571867 BU SİZE ÖZEL MESAJIMDA YAZDIĞIM GİBİ KARGO TAKİP NUMARANIZDIR. YARIN ÖBÜRGÜNDE ELİNİZE ULAŞIR. PAZARTESİ SABAHI VEREBİLDİM ÇÜNKÜ....
Buraya yazmadan önce PTT nin kendi sitesinden kargonuzun nerede olduğnu takip etseydiniz daha güzel olurdu....

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama siz de burada vermişsiniz sanki bilgi vermişsiniz gibi göstermeye çalışmanıza gerek yok
siz bir rahatsızlık olduğunu ve bu hafta göndereceğinizi yazdınız bunu ben havale yapmadan yazmadınız ama..
kargo ortada yok şimdi baktım adana da görünüyor ne alaka ise...
aradım açan yok rakam birşey değil hep gelmese ne kadar etkiler ben şikayetler sıralamadım gelmedi dedim sadece bir dövmediğiniz kaldı - mesafe uzak bereket-
çocuklarımız tabii ki herşeyden kıymetli kargo yollama yada buradan yazma sağlığını etkiliyorsa ara vermek lazım o zaman

Evet sizin saatinize göre hastalık gelip gitmiyor evimize çok şükür.... Siz isterseniz bir ara verin anlayış toplayın bünyenize.
KArgonuzu verdiğiniz adrese gönderdim nereye götürdükleri konusunda yardımcı olamayacağım, hat yapmış olabilirler ve bu da beni bağlamaz... Paranızı yatırmadan önce kızımın bir şeyi yoktu bu... Anlaştığımız gibi paranızı yatırdım dediğiniz şurada 4-5 gün önce yaptınız ödemeyi. Ve sanki ben aylardır sizi bekletiyorum sanki...
Artık siz ne cevap verirseniz buradan size daha başka bir şeyde yazmayacağım, konumu ve itibarımız da daha fazla rica ediyorum bu tip şeylerle rencide etmeyin....

kargom hala ulaşmadı geçen hafta anlaştığımız gün havalenizi yapmıştım
arkadaşım senden OZUR DİLİYORUM pazartesi günü göndermişsiniz ancak ptt nin kendi kayıtlarından bana verdikleri bilgi çok farklıydı kargonun nerede olduğunu da bir türlü bulamadılar ..vs vs vs
neyse ayrıca ürünler zaten hediyeliydi ki rakam oldukça düşüktü siz ayrıca bir hediye daha koymuşsunuz ... mahcup oldum
bu arada ptt kargo ile ilgili (bu yanıltıcı bir sürü bilgilendirmeleri ile -kargo teslim tarihi,bulunduğu yer daha doğrusu bulunamadığı yer gibi) gerekli girişimlerde bulundum bilginize...
bu arada hakkınızı helal etmediğiniz için sanırım ceketin tokası kırık geldi size hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…