- 1 Mayıs 2011
- 715
- 292
- 358
- Konu Sahibi fancynancy
-
ay evet canım yaaa, onlara bakamadım bir yerlere koydum ama bu akşam arayacağım olur mu?Ben yastik kiliflarini merak etmistim
merhaba no:75 siyah üstüne kırmızılı elbise duruyor mu ?
kolktuk altları çok açık mı acaba?bir de başka koyacağın ürün var mı 10tl için kargo parası vermek istemiyorum :))
İşte bunlar canım.. 2 adet var, aldığım gibi duruyor hiç kullanmadım.
Cok guzellermis ama ben daha pembeli dusunuyorum canim emegine saglik yinede tesekkur ederim :)
tamam canım beklerim bu yastık kılıfların ne kadar peki ?
kargom hala ulaşmadı geçen hafta anlaştığımız gün havalenizi yapmıştımSATILDILAR... Alan arkadaşım güzel günlerde kullansın inşallah :)
kargom hala ulaşmadı geçen hafta anlaştığımız gün havalenizi yapmıştım
kusura bakmayın ama siz de burada vermişsiniz sanki bilgi vermişsiniz gibi göstermeye çalışmanıza gerek yok
siz bir rahatsızlık olduğunu ve bu hafta göndereceğinizi yazdınız bunu ben havale yapmadan yazmadınız ama..
kargo ortada yok şimdi baktım adana da görünüyor ne alaka ise...
aradım açan yok rakam birşey değil hep gelmese ne kadar etkiler ben şikayetler sıralamadım gelmedi dedim sadece bir dövmediğiniz kaldı - mesafe uzak bereket-
çocuklarımız tabii ki herşeyden kıymetli kargo yollama yada buradan yazma sağlığını etkiliyorsa ara vermek lazım o zaman
arkadaşım senden OZUR DİLİYORUM pazartesi günü göndermişsiniz ancak ptt nin kendi kayıtlarından bana verdikleri bilgi çok farklıydı kargonun nerede olduğunu da bir türlü bulamadılar ..vs vs vskargom hala ulaşmadı geçen hafta anlaştığımız gün havalenizi yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?