Fancynancy'den kıyafetler, indirim ve takas yapılır

Acı kahve elbise. Kumaşı yumuşacık ve sadece 1 defa giydim oda çok kısa bir süre yeni gibi sayılır. L beden, 40 bedene uyar. 20 lira.

Miarte marka 1 beden 36-38 için uygun saten elbise. Yandan gizli fermuarlı. Çok şık omuz detayı var. Hiç ama hiç kullanılmadı, sıfır. 20 lira.

Sanırım maraksı koton ama çokta emin değilim etiketi kesik, fazla kullanmadım. 36-38 bedenlere uygun. 15 lira.

Yine Miarte marka ekbise 36-38 bedene uygun. Durmaktan kemer toaksı biraz renk değiştirmiş ve elbisenin birkaç yerine denk geldiğinden sanırım renk vermiş. Yıkanınca geçer mi bilmem ama bu yüzden 5 liraya koyuyorum, çok kaliteli bir kumaşı var.

Park Bravo marka elbise. 38 beden ama 40 bedene daha çok uyar. Kalıbı biraz geniş. 13 lira.

Kahverengi rüzgarlık. Çok şık ve ilk resimdeki orijinal rengine daha yakın. Aynısının bej rengi de mevcut. Her ikisini de fazla kullanmadım. 15 liradan satıyorum.
Kırışıklar için kusuruma bakmayın, bazıları baza altındaydı vallahi üşendim ütülemeyee :)

Son düzenleme:
canım üzerinde bir fotografını görmem mümkün mü? ben biraz zayıfım da bol gelir mi acaba diye düşünüyorum:26:

canım üzerinde bir fotografını görmem mümkün mü? ben biraz zayıfım da bol gelir mi acaba diye düşünüyorum:26:

Şimdiki halimle hiç tavsiye etmem onu üzerimde görmeni şekerim :))) şöyle diyeyim 1.69 boyda 65 kilo iken gayet güzel oluyordu. Umarım merakını giderebilmişimdir. İyi geceler.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadife yastık kılıfları. 3 adet 7 lira.

Kadife yastık kılıfları. 4 adet 10 lira.

Mutfak önlüğü, birkaç sefer kullandım 2 lira.

Son düzenleme:
Street One markalı kot ceket. 36 - 38 bedenlere uyar. Hakim yaka ve üstte çok şık duruyor. Sol kolunda defosu olduğu için -detayını resimde ekliyorum- kıvırarak kullanmıştım hiç belli olmuyordu. 7,5 lira.

Defosu

Salaş tarz yelek. S ve M bedeni var. Etiketi üstünde hiç giymedim. Bu S olan, M bedeni birkaç defa giydim o da yeni gibi bir sorunu yok. Rahat olmayı sevenlereee. Sadece 8 lira.

Bir salaş model daha. Tunik ya da mini elbise olarak kullanılabilir. 3 lira.
Yaka kısmı falan epey geniştir baştan söyleyeyim :) 38 - 44 arası kullanılabilir.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…