Fancynancy'den kıyafetler, indirim ve takas yapılır

fancynancy

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
7.706
22.773
548
Diğer konuya eklersem epey karışacağı için buradan devam ediyorum kızlar :)
Birazdan fotoğraf ekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beşiktaş'ta bir mağazadan almıştım ve çok az kullandım. Beş kez bile giymişliğim yoktur. Altındaki siyahlar tam basılan yerler, normalde durunca gözükmüyor. 40 numara, gizli platformlu. 30 lira. Kaçıran vallahi üzülürrr, ben 65 liraya almıştımmm....

Nine West, bu ayakkabımı da çok az kullandım. Çalışırken giyiyordum arada ama zaten topuklu ayakkabı yürüme yeteneksizi olarak ödül alabirim :) Şimdi ufak kızım da var, epeyce bir süre giyemeyeceğim için satıyorum. Orijinaldir, 40 numara, rengi çok tatlı bir koyu yeşil, gri arası. 40 lira.

Son düzenleme:
39 numara, hiç ama hiiçç giyilmemiş çok şık, çok harikaaa, çok beğenerek aldığım ama giymek bir türlü kısmet olmayan pabucum... Aldığımın çok altına vereceğim. 35 lira...

Son düzenleme:
Bunu da çok beğenerek, heveslenerek ve hatta bayıla bayıla almıştım amaaa yok, giyeceğim yok... 39 numara, platform ve sıfır. Hiiiçç giyilmedi. 25 lira.

Son düzenleme:
Fular ve şalların her biri 3 lira.... Eldiven de :)

Son düzenleme:
2. sıradaki çizmeni begendım baska ekleyeceklerın varmı onlardanda bişeyler begenmek isterim

numarasını sormayı unutmuşum :44: 39 sa ayırrmısın bana

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin nerelerdeydin özledik seni ,yeni konun hayırlı olsun :)

Çookk teşekkür ederim canım, hoşbuldummm, bende özledim yaaa :)) Eh malum sebep; kızım:)) Bir huyu suyu değişti, hastalıktı şuydu buydu derken vallahi sabahtan akşama kadar canıma okuyor benim. Bende gece kaçamağı yapayım dedim.

Son düzenleme:
Tatlım maalesef onlar 38

Çizmede 38 de oluyor bazen sıkış tepişte olsa olmazmiki Giydikçe açılır belki :44: Tamam canım sen ekle yarında bakayım madem başka begendıgım şeylerde olursa ayakkabının olmama ıhtımalını göze alıyorum ama çizmeyi ayır lütfen bana

Tamam canım sana ayırıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…