Fanatik kardeşler Arda ve Bora buluştu

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
24
116
İstanbul
Biz kardeşler yine buluştuk... Minik Arda' m süt annesini ve Bora kardeşini özlemiş kahvaltıya geldiler.... HOŞ GELDıLERRR opuyorumnanaktan

Birde rahat verselerdi daha iyi olcaktı ama lmaz: olsun biz yine de oynatarak çektik fotoları guclubacismile...
Ayaklarına sağlık canım arkadaşım opuyorumnanaktan
çıkın çıkın gelirn olur mu kaydirigubbakcemile5
ARDAMMM seni şeviyom tatlımmmmm :ecrin_bebek:

FANATıK OĞLUŞUMUZ UYKUCU ARDA

can oğlum canım arkadaşım

Arda çek olum ayağınıı .... Bora sus bi tekme çakayım şimdiii

şişştttt Arda uyansana olumm yaramaslık sırası sendeee

Son düzenleme:
anıl'cığım ellerine sağlık güzel mamalar için her şey çok harikaydı böreğine bittim bu arada canım arkadaşım o güzel yüreğini bize açtığın için arda rüzğar'ımla çok teşekkür ederiz en kısa zamanda yusuf bora'mla seni bekliyoruz

Ben tşk ederim şeyda cım her zaman beklerim Arda ' mı Rüzgarımııı öpüyoruzz kocamnnn gelicem bende cnmmm

Sıfatlarınıza kurban yaa opuyorumnanaktan Maşallah çok tatlılar, 41 kere maşallah, bebişlere bakmaktan analarını gözüm görmedi kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel iltifatlar bunlarrr teyseleriiiiii opuyorumnanaktan

bizde sizee çokkkk tşkk ederizz a.s.

vay vay vayy sizde buluşmuşsunuz,eksı eksyı götürmüş eşitlendik şeydacım :)
eşimin ümraniyede işi vardı bizde süpriz yaptık..
şeymayla konuştuk ben döneyim gelicez sana inşş..

bu arada yaşasın fener...

aybike ben seni ne zaman arasam cnm çoğunlukta sen telefonunu açmıyorsun inşallah gelince beklerim sizi ama kırgınlığımı bil cnm neyse takma bunları kafana sen hayırlısıyla git gel cnm Alya'mı öp benim yerime

maşallah oğluşlara bak yaa ne kadarda tatlılar öyle..Allah nazarlardan korusun kuzucuklarımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…