Famera mı klomen mi

nazenin15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
73
20
3
27
Kızlar merhaba geçen ay klomen ile bir gebelik yaşadım ama kimysalla sonuçlandı daha önce 4 kere daha falan klomen kullandım ama şimdi yeniden tedaviye başlamak istiyorum klomen mi yoksa famera mı daha iyi pcos hastasıyım

Doktorla karar vermelisiniz kafanıza göre almayın bence
Pcos için femara daha etkili diye duydum bendede pcos var 2 aydır femara kullanıyorum ilk ay 3 yumurta oldu gebelik yoktu bu ay 4 yumurta vardı bakalım sonucu bekliyorum aşılama olacaktı ama çoğul gebelik ihtimali ile iptal oldu

Bende bugün infertiliteye randevu aldım benide aşılamaya yönlendirdiler ama normal ilaç tedavisi ilede gebelik oluşuyor bu şekilde 2 kez oluştu ama kimysalla sonuçlandı o yüzden aşılamaya pozitif bakıp bakmama konusunda emin değilim sizin aşılama süreciniz nasıl ilerliyor acaba

Femera daha iyi diye okumuştum pcoslular için ben o şekilde gebe kaldım

Benim 2 ay oldu ilk ay 3 yumurta gelişti spontane kendi haline bırakalım dediler olmadı bu ay 4 tane oldu daha gelişmekte olanlarda varmış onun için aşılama iptal edildi kendinizde korunun çoğul gebelik olabilir istemeyiz dediler ama bizde bildiğimiz şekilde devam ediyoruz sonuçta geçen ay 3 yumurta vardı ve gebelik olmadı bu ay da olmama ihtimali var reglin 3.günü femaraya başladım 5 gün kullandım sadece yani bana malesef aşılama yapılamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…