Biride cevap versinMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım size soracak bir sürü sorum var
Kocaeli Gebzede cihangir Ay a gittim bana yumurtaların yavaş çalışıyor dedi ve famera diye bir ilaç verdi onu içmeme rağmen sadece iki tane yumurtam oluşmuştu ovitrelle kullandm ama adet oldum çok üzgünüm benim gibi olan varmı aranzda bir sonuç aldınzmı düşündükçe içim kararıyor
Bu arada iğnenin etkisi üç ay sürüyormuş bu doğrumu acaba
Ben bu ay femara kullandım canım iğnenin 11. Günü beklemedeyimBiride cevap versin
Neredesin canım normalde bu ilacı her dr vermiyo bu arada ilk ayınmıBen bu ay femara kullandım canım iğnenin 11. Günü beklemedeyim
İzmit cihan hastanesi canımNeredesin canım normalde bu ilacı her dr vermiyo bu arada ilk ayınmı
İyimi yani famera bende kullandığımda iki tane olmştu ve çok üzülmüştüm ilaç etki etmedi diyeİzmit cihan hastanesi canım
Klomen den daha az yan etkisini hissettim ben
Klomen sayıyı artırırken bu kaliteyi arttırıyor
Klomende ortalama 5 yumurta iken femara da 3 yumurta oluştu
Aşılama derken çatlatma iğnesimi yoksa diğerimi ?Kocaeli
İlk ayım ve sonrasında aşılama oldu
Doktor vermedi canım aslında ben israr ettim o da kabul etti
İyimi yani famera bende kullandığımda iki tane olmştu ve çok üzülmüştüm ilaç etki etmedi diye
Bu arada ben famera kullandktan sonra dr kontrolüne gittiğimde içinde sıvı oluşmuş dedi başına geldimi acaba seninde
ok teşekkür ederim ya aydınlattın beni rabbim hayırlısı ile evladına kavuştrsun banada nasibetsinBence 5 yumurtanın oluşması sıkıntılı 3 2 1 yeterli büyüklükteki yumurta ideal olan ne kadar çok yumurtan giderse o kadar erken menopoza girersin 3 ay klomen demek benim için 15 yumurta eder 15-3 12 ay yani 1 yıl önce menepoza girmek demek
Femara kullanıp doktora gittim 3 yumurta dedi kaliteli dedi Ardından o ayı iyi değerlendirmek istedik ovitrelle ignesi oldum çatladı ve aşılama yaptı doktorum
Yani femara +ovitrelle +aşılama
Bugün asilamanin 9. İğnenin 11. Günü beklemedeyim canım
İçinde sıvı oluşmuş derken kist mi demek istedi acaba
Benim klomen kullanırken 1 ay kist yapti 5 yumurta en büyüğü 5cm ye yakındı benimkiler kocaman oluyor içlerinden biri kist oluşturdu ve 1 ay ara verdik sogan suyu içtim ve geçti
Ç
ok teşekkür ederim ya aydınlattın beni rabbim hayırlısı ile evladına kavuştrsun banada nasibetsin
Çok sağol canm ya zaten kimse cvp vermiyo bana çok iyi oldu tanıştığıma memnun oldum :)İnşallah tüm isteyenlere canım kafana bişey takılırsa burdan da özelden de sorabilirsin rabbim Yar ve yardımcın olsun..
Sonuç ne oldu acabaBen bu ay femara kullandım canım iğnenin 11. Günü beklemedeyim
Merak ettim canmSonuç ne oldu acaba
Sonuç olumsuz oldu bir sonraki ay ilaçsız hamile kaldım malesef kimyasaldı 5 haftalıkken düşük yaptimSonuç ne oldu acaba
Çok geçmiş olsun canımSonuç olumsuz oldu bir sonraki ay ilaçsız hamile kaldım malesef kimyasaldı 5 haftalıkken düşük yaptim
Bende bu ay çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim çok ağrılarım var rabbim hayırlısı işe cümlemize nasibetsinÇok geçmiş olsun canım
Inşallah canım teşekkür ederim allah en hayırlı zamanda hepimize nasip etsin inşallahBende bu ay çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim çok ağrılarım var rabbim hayırlısı işe cümlemize nasibetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?