• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Famera kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gebzelii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar

Son düzenleme:
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım size soracak bir sürü sorum var ☺️
Kocaeli Gebzede cihangir Ay a gittim bana yumurtaların yavaş çalışıyor dedi ve famera diye bir ilaç verdi onu içmeme rağmen sadece iki tane yumurtam oluşmuştu ovitrelle kullandm ama adet oldum çok üzgünüm benim gibi olan varmı aranzda bir sonuç aldınzmı düşündükçe içim kararıyor
Bu arada iğnenin etkisi üç ay sürüyormuş bu doğrumu acaba
Biride cevap versin

Kocaeli
İlk ayım ve sonrasında aşılama oldu

Doktor vermedi canım aslında ben israr ettim o da kabul etti;)

Neredesin canım normalde bu ilacı her dr vermiyo bu arada ilk ayınmı
İzmit cihan hastanesi canım

Klomen den daha az yan etkisini hissettim ben
Klomen sayıyı artırırken bu kaliteyi arttırıyor
Klomende ortalama 5 yumurta iken femara da 3 yumurta oluştu

İzmit cihan hastanesi canım

Klomen den daha az yan etkisini hissettim ben
Klomen sayıyı artırırken bu kaliteyi arttırıyor
Klomende ortalama 5 yumurta iken femara da 3 yumurta oluştu
İyimi yani famera bende kullandığımda iki tane olmştu ve çok üzülmüştüm ilaç etki etmedi diye
Bu arada ben famera kullandktan sonra dr kontrolüne gittiğimde içinde sıvı oluşmuş dedi başına geldimi acaba seninde :(

İyimi yani famera bende kullandığımda iki tane olmştu ve çok üzülmüştüm ilaç etki etmedi diye
Bu arada ben famera kullandktan sonra dr kontrolüne gittiğimde içinde sıvı oluşmuş dedi başına geldimi acaba seninde :KK43:

Bence 5 yumurtanın oluşması sıkıntılı 3 2 1 yeterli büyüklükteki yumurta ideal olan ne kadar çok yumurtan giderse o kadar erken menopoza girersin 3 ay klomen demek benim için 15 yumurta eder 15-3 12 ay yani 1 yıl önce menepoza girmek demek

Femara kullanıp doktora gittim 3 yumurta dedi kaliteli dedi Ardından o ayı iyi değerlendirmek istedik ovitrelle ignesi oldum çatladı ve aşılama yaptı doktorum

Yani femara +ovitrelle +aşılama

Bugün asilamanin 9. İğnenin 11. Günü beklemedeyim canım

İçinde sıvı oluşmuş derken kist mi demek istedi acaba
Benim klomen kullanırken 1 ay kist yapti 5 yumurta en büyüğü 5cm ye yakındı benimkiler kocaman oluyor içlerinden biri kist oluşturdu ve 1 ay ara verdik sogan suyu içtim ve geçti

Ç
Bence 5 yumurtanın oluşması sıkıntılı 3 2 1 yeterli büyüklükteki yumurta ideal olan ne kadar çok yumurtan giderse o kadar erken menopoza girersin 3 ay klomen demek benim için 15 yumurta eder 15-3 12 ay yani 1 yıl önce menepoza girmek demek

Femara kullanıp doktora gittim 3 yumurta dedi kaliteli dedi Ardından o ayı iyi değerlendirmek istedik ovitrelle ignesi oldum çatladı ve aşılama yaptı doktorum

Yani femara +ovitrelle +aşılama

Bugün asilamanin 9. İğnenin 11. Günü beklemedeyim canım

İçinde sıvı oluşmuş derken kist mi demek istedi acaba
Benim klomen kullanırken 1 ay kist yapti 5 yumurta en büyüğü 5cm ye yakındı benimkiler kocaman oluyor içlerinden biri kist oluşturdu ve 1 ay ara verdik sogan suyu içtim ve geçti
ok teşekkür ederim ya aydınlattın beni rabbim hayırlısı ile evladına kavuştrsun banada nasibetsin :(

Ç

ok teşekkür ederim ya aydınlattın beni rabbim hayırlısı ile evladına kavuştrsun banada nasibetsin :KK43:

İnşallah tüm isteyenlere canım kafana bişey takılırsa burdan da özelden de sorabilirsin rabbim Yar ve yardımcın olsun..

İnşallah tüm isteyenlere canım kafana bişey takılırsa burdan da özelden de sorabilirsin rabbim Yar ve yardımcın olsun..
Çok sağol canm ya zaten kimse cvp vermiyo bana çok iyi oldu tanıştığıma memnun oldum :)

Back