• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falsepeti.com

Infernoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
258
167
63
Merhaba sanıırım falsepeti sitesi için açılmış bir konu yok eğer varsa kapatabilirsiniz konumu.
Son zamanlarda bu siteye takılmaya başladım medyumgizem e sanırım 3-4 fal yolladım ama sanırım fazla atınca pek tutmamaya başlıyor. Nesibe zamanında favorimdi ona da çok sık attığım için yollamıyorum artık ama onun yorumları gerçekten çok iyidir. Dün Melih Gün'e attım nokta atışları çok iyiydi benim kimseyla paylaşmadığım kendi düşüncelerimi bile bilmiş ama fazla pembe tablo gibi geldi bana belki de olumsuzluklara kendimi çok şartlandırdığım içindir.

Sizinde tavsiye ve yorumlarınız varsa burada paylaşalım hep birlikte :)

Ben site ilk açıldığı zamanlar Melih Gün bi de Barış mı ne öyle birine baktırmıştım ikisini de o dönem beğendiğimi hatırlasam da maalesef patlamışlardı.

Merhaba sanıırım falsepeti sitesi için açılmış bir konu yok eğer varsa kapatabilirsiniz konumu.
Son zamanlarda bu siteye takılmaya başladım medyumgizem e sanırım 3-4 fal yolladım ama sanırım fazla atınca pek tutmamaya başlıyor. Nesibe zamanında favorimdi ona da çok sık attığım için yollamıyorum artık ama onun yorumları gerçekten çok iyidir. Dün Melih Gün'e attım nokta atışları çok iyiydi benim kimseyla paylaşmadığım kendi düşüncelerimi bile bilmiş ama fazla pembe tablo gibi geldi bana belki de olumsuzluklara kendimi çok şartlandırdığım içindir.

Sizinde tavsiye ve yorumlarınız varsa burada paylaşalım hep birlikte :)
Nesibe cikti mi

venüsamber online oluyor mu çok uzun zamandır o siteye girmiyorum.Eylül patladı bende..diğerleri de öyle

venüsamber online oluyor mu çok uzun zamandır o siteye girmiyorum.Eylül patladı bende..diğerleri de öyle

Bayadir olmuyor kusturduler onu kolay kolay gelceni sanmiyorum.ona baktiran bi kac kisi uzerimize agirlik coktu gibi seyler soylemisler bunuda biri ona soylemis kendi face paylasmisti baya bozulmus.
Gelecegi Allah bilir ani ve yak8n gelecegi bilsinler o da bi sey :)

Bayadir olmuyor kusturduler onu kolay kolay gelceni sanmiyorum.ona baktiran bi kac kisi uzerimize agirlik coktu gibi seyler soylemisler bunuda biri ona soylemis kendi face paylasmisti baya bozulmus.
Gelecegi Allah bilir ani ve yak8n gelecegi bilsinler o da bi sey :)
Ya çok üzüldüm :( Keşke memnun kalanlara özel bir bakım yapsa..Tabiki geleceği Allah bilir haklısın....

Fal sepetindeki butun yorumculari denedim haddinden fazla para harcadim. Ani bilenler oldu ama gelecekte hepsi patladi nesibe kismen bildi. Baktiricaksaniz nesibeden baska kimseye baktirmayin paranizi harcamayin

Falsepetine resmen servet harcadım:( hepsine baktırdım neredeyse çoğu patladı yeni olanları da
Vadeyi
Bekliyorum

Back