M mimoza87 Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2014 7 0 6 34 İstanbul 16 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mimoza87 #1 Bakırköyde yiğt diye bir falcı var. Ben gittim gayet iyiydi,, ama bumarayı kaybettim bilen varsa söyleyebilirmi??
Bakırköyde yiğt diye bir falcı var. Ben gittim gayet iyiydi,, ama bumarayı kaybettim bilen varsa söyleyebilirmi??
Y yalnizcaderya Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2014 9 0 0 Bolu 19 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mimoza87 #2 gidip tekrar alamaz mısın cnm?
G gulder Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2014 39 0 0 İstanbul 23 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mimoza87 #3 mimoza87 .!.: Bakırköyde yiğt diye bir falcı var. Ben gittim gayet iyiydi,, ama bumarayı kaybettim bilen varsa söyleyebilirmi?? Genişletmek için tıkla... bende var ama malesef msj atamıyorum bende çarşamba günü gittim yiğite yani iyiydi..
mimoza87 .!.: Bakırköyde yiğt diye bir falcı var. Ben gittim gayet iyiydi,, ama bumarayı kaybettim bilen varsa söyleyebilirmi?? Genişletmek için tıkla... bende var ama malesef msj atamıyorum bende çarşamba günü gittim yiğite yani iyiydi..
B Bussesuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2014 17 1 1 Adana 24 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mimoza87 #4 mimoza87 .!.: Bakırköyde yiğt diye bir falcı var. Ben gittim gayet iyiydi,, ama bumarayı kaybettim bilen varsa söyleyebilirmi?? Genişletmek için tıkla... Ben bakayım fall )
mimoza87 .!.: Bakırköyde yiğt diye bir falcı var. Ben gittim gayet iyiydi,, ama bumarayı kaybettim bilen varsa söyleyebilirmi?? Genişletmek için tıkla... Ben bakayım fall )
BNeslim kimi kendini Rahmana satar kimi de Şeytana Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2014 921 1.235 113 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mimoza87 #5 annemin falı yorumlamak isteyen varsa buyursun karşılıklı bakarım bende su falına kahvede olur isteğe bağlı iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
annemin falı yorumlamak isteyen varsa buyursun karşılıklı bakarım bende su falına kahvede olur isteğe bağlı iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BNeslim kimi kendini Rahmana satar kimi de Şeytana Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2014 921 1.235 113 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mimoza87 #6 Buda kardeşimin ailemin her şeyini bildiğim için bakması kolay bir başkasıda yorumlarsa sevinirim iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buda kardeşimin ailemin her şeyini bildiğim için bakması kolay bir başkasıda yorumlarsa sevinirim iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi