Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uc vakte kadar ban var
Farkettıysen yeni üyeyim bu kadar laf nedenTovbe estagfurullah yaa ☺ burasi fal sitesimi yavrum yanlis adrestesin bak ust kosedem cikican ☺ son olarak falın fallanmış hadi baey![]()
Tamam da ben bılmiyorum yani yeni üye olduğum içinBuradan gördüğüm kadarıyla yakın zamanda size bir konu kapanması görünüyor.Mune daha iyi bilir.
Giriste uye olurken neden kolayi seciyorsunuz ? Neden site kurallarini okumuyorsunuz? ☺ neyse 3 vakte kadar size uyari gozukuyor ☺Farkettıysen yeni üyeyim bu kadar laf neden
Yani yazabiliyorsanız okuyabiliyorsunuzdur. Forum kuralları var.Tamam da ben bılmiyorum yani yeni üye olduğum için
Okumadım bakmadım yani bılseydım zaten yapmazdımYani yazabiliyorsanız okuyabiliyorsunuzdur. Forum kuralları var.
Yani okumadım bi sebebi yok bılseydim öyle bi hata yapmazdım inanın ki.Giriste uye olurken neden kolayi seciyorsunuz ? Neden site kurallarini okumuyorsunuz? ☺ neyse 3 vakte kadar size uyari gozukuyor ☺
O zaman uyaralım: Fal gibi konular yasak.Okumadım bakmadım yani bılseydım zaten yapmazdım
Taşınır ne demek bilmiyordum yasak olduğunu sadece bu :)Dışın kabarmış için çömelmiş,3 vakte kadar 4.
Az sonra taşınır konun
Tamam teşekkür ederim uyarınız içinO zaman uyaralım: Fal gibi konular yasak.
eğer falla ilgili bir topik falan varsa oraya taşınır.site içi bir yere.Taşınır ne demek bilmiyordum yasak olduğunu sadece bu :)