Çok güzel bir atın var ve parça parça olarak elinde 4 miktar mal ya da para geçicek. Aileniz den birini dışlamışsınızya da dışarı da.Kim bilmiyorum ama ona haksızlık yapılmış.Ayrıca bir haber duyacak ya da alacaksınız ondan.
Yakın da biriyle tanışacaksınız ve söz ya da nişan görüyorum. Belki yapmışsınızdır.
Bu arada ailede düşük yapan var mı?Sürekli çıkıp durmuş. Kayıp olarakta yorumlayabiliriz. Ama bariz düşük bu.
Arkanda çok kötü göz var. Neredeyse tüm falını kaplamış. Arkandan konuşanlar, nazar yapanlar.. Hatta o kadar çok olacak ki bu sebepten bir kez sıkıntı yaşayacaksın.
Eh bu kadar benden..
Nerede falın..? Ayy Falcı Bacı yaptınız beni.Kızlar sallıyorum öyle bir şey bildiğimden değil gerçekten. KV de bana baktırıp duruyor.
Tesekkur ederim daha nisan soz yok :) hayirli birsi ciar karsima oda olur insÇok güzel bir atın var ve parça parça olarak elinde 4 miktar mal ya da para geçicek. Aileniz den birini dışlamışsınızya da dışarı da.Kim bilmiyorum ama ona haksızlık yapılmış.Ayrıca bir haber duyacak ya da alacaksınız ondan.
Yakın da biriyle tanışacaksınız ve söz ya da nişan görüyorum. Belki yapmışsınızdır.
Bu arada ailede düşük yapan var mı?Sürekli çıkıp durmuş. Kayıp olarakta yorumlayabiliriz. Ama bariz düşük bu.
Arkanda çok kötü göz var. Neredeyse tüm falını kaplamış. Arkandan konuşanlar, nazar yapanlar.. Hatta o kadar çok olacak ki bu sebepten bir kez sıkıntı yaşayacaksın.
Eh bu kadar benden..
canim gözlerimden sebep hep nazar var.birde bana haksızlık yapıldıÇok güzel bir atın var ve parça parça olarak elinde 4 miktar mal ya da para geçicek. Aileniz den birini dışlamışsınızya da dışarı da.Kim bilmiyorum ama ona haksızlık yapılmış.Ayrıca bir haber duyacak ya da alacaksınız ondan.
Eh bu kadar benden..
senin için çok sıkılmış aklından bin bir türlü şey geçiyor. hane içi sorunlarınız var haneyi duman kaplamış. 2 tane kısa yolun var çok göze gelmişsin sürekli nazar değiyor sana ama güzel bir şey var çok güzel bir deniz kızı çıkmış hanede işleriniz yoluna girecek feraha ereceksiniz. yakınlarda ev almayı düşünüyorsunuz sanırım anahtar çıkmış kocaman. koç başı çıkmış sanırım adağın var. kabul olacak dileğin ve adağını yerine getireceksin. ya da kabul olmuş adağını yerine getirmen gerekiyor. toplu para alacaksın fakat 4 e bölünmüş bu para. tek seferde almayacaksn.
tabi :)Yüklesem ben de bakabilir misiniz
tabi :)
ne demek :) bekliyorumTeşekkür ederim çekip yükleyeceğim birazdan :)
ne demek :) bekliyorum