- 2 Şubat 2013
- 2.690
- 518
- 28
Arkadaşlar falıma birşeyler söyleyin biraz ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu saçma şey yerine daha gerçek olan şeylere bak bunlar yalan dolan. El çizgine veya yıldız haritana baktır daha etkili sonuç alırsınArkadaşlar falıma birşeyler söyleyin biraz ihtiyacım var
Şuan için merak ettiğim birşey için kapamıştım özel hayatımla ilgiliBence bu saçma şey yerine daha gerçek olan şeylere bak bunlar yalan dolan. El çizgine veya yıldız haritana baktır daha etkili sonuç alırsın
Yeni içip atsam akşam olur muBiriyle bir evlilik görüyorum ( gelin damat), erkek çok göz boyamaya çalışan birisi sanki çok neşeli ve kendini çok mükemmelmiş gibi göstermeye çalışan biri (aslında sadece bir maske gösterdiği kadar kendine inanan veya güvenen birisi değil içten içe) kadın evlendikten sonra gecmişteki bi kismetinden haberi olucak ama geç kalınmış olcak ve bu evliliğe pişman olacak muhtemeln karşı tarafın gerçek yüzü ortaya çıkcak ve sanki bi adak var adadığın onun gerçekleşmesine de az bi süre var ya da gerçekleştiyse bunu bekletmemen lazım anca bu kadar bakabildim
Birakalı epey zaman oldu bakmiyorum oyle görünce yorumladım sadece ne kadar doğruluk payı var bilemem çünkü baya uzun zaman oldubakmayalıYeni içip atsam akşam olur mu
Geçmişte olan bişeyi dedin canımBirakalı epey zaman oldu bakmiyorum oyle görünce yorumladım sadece ne kadar doğruluk payı var bilemem çünkü baya uzun zaman oldubakmayalı
Niyetinle de alakalı olmus olabilirGeçmişte olan bişeyi dedin canım
Bakalım hayırlısıNiyetinle de alakalı olmus olabilir