Tatlim ben sahiden kahve falindan anlamam, bilmiyorumki gecenki sefer dogru ciktimi cikmadimi.. oyle icimden ne gectiyse artik.
Madem israr ettin sonuclarina katlanicaksin oldumu =), eglence olsun diye bakalim bari..
Uzun dalgali sacli bi kadin goruyorum, bu kadin bi cok konuda eline ipleri almis durumda.. sana bi haber gelicekmis bu maalesef engellenmis, bunun sebebi bu kadin olabilir. Onunla uzlasmaya calisan biri goruyorum, bu kisi bu kadinin kafasini celmek icin cok ugrasiyo ama pek basarili gorunmuyo.
Bu aralar cok duygusal goruyorum seni.. senin icin endiselenen biri goruyorum, bi sandalyede oturmus uzun uzun dusunuyo. Kadin ve biraz topluca birisi. Sorun herneyse daha fazla uzuntunu sikintini gosterme, ve hatta mumkunse yok etmeye calis.
Iki cift goruyorum ben, oldukca samimiler bunlar.. bisey anlatiyo biri digerine ve digeride can kulagiyla dinliyo, cok tatli gozuyolar.. bunlar her kimse cok mutlu olucaklarini soyleyebilirim. Butun sorunlardan uzaklasmis gozukuyolar ve hatta buyuk bi guc onlari koruyo. Bu kisi bayan, elini size uzatmis ve hadi kendi halinizde ilerleyin, mutluluklar sizin olsun der gibi bi havasi var.
Bi melek gordum tatlim, senin koruyucularin cok galiba =) Senin bu agirligini hafifleticek, hafifletmek icin oldukca ugrasiyo..
H harfi gordum, bu kisiyle yakindan bi baglantin var, aranizda bi olay gecmis ne oldugunu anlayamasamda, aranizda ciddi bi konusma gecicek. Bu kisi her kimse senden biraz uzun birisi.
Problemlerin akip gidiyo bu cok guzel, hatta sorunlardan kacman icin bayagi ugrasiyosun.
Bayagi yazdim ya
.. umarim duymak istediklerini soylemisimdir tatlim =)