falıma bakar mısınız ?

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
$DSC08611.jpg $DSC08595.jpg $DSC08597.jpg $DSC08609.jpg $DSC08603.jpg

birseeye uzulmussun fakat uzulmene gerek yok cunku tabakta icinin rahatladigi goruluyor
yuz yuze konusan yada opusen iki insan var ustlerinde bitane olgun bayan var tam karikaturlerdeki gibi cizilmis vucudu gozleri kapali

bir baska genc kiz var sanki birsey itiyor tum gucuyle yada zorla yurumeye calisiyor gibi birseyler icin cok cabaliyor ama caabalarinin sonucu icin etrafinda birsey goremiyorum
bitanede cok belirgin T harfi gordum

birseeye uzulmussun fakat uzulmene gerek yok cunku tabakta icinin rahatladigi goruluyor
yuz yuze konusan yada opusen iki insan var ustlerinde bitane olgun bayan var tam karikaturlerdeki gibi cizilmis vucudu gozleri kapali

bir baska genc kiz var sanki birsey itiyor tum gucuyle yada zorla yurumeye calisiyor gibi birseyler icin cok cabaliyor ama caabalarinin sonucu icin etrafinda birsey goremiyorum
bitanede cok belirgin T harfi gordum

peki başka ne görüyorsun. konuşan kişiler nasıl biri.

daha dikkatli baktimda
konusan kiz sanki dizlerinin ustunde giibi
karsisindakide oyle ama konustugu kisi yan tarafa bakiyor ve sapkasi var gibi
T harfide kizin hemen arkasinda

olabilir ama ben oyle yorumlamadim
sen erkekle karsi karsiyasin T harfide senin arkanda .. yani seni koruyor ne olursa olsun yaninda olan birisi var diye yorumladim ben

devletle bir işi olacak bu kişinin önü aydınlık geleceği güzel. bazı düşünceleri var ama daha adım atmamış olumlu gibi. sen çok düşünüyorsun onu. o daha beklemede kararsız sanki. başarını destekleyen birisi var evinizde sen de istiyorsun çabalıyorsun. bir takım kişilerden zarar görnüşsün çok da takmamışsın. o kişide başka biri görünmüyor biraz sabret bakalım nolacak hayırlısı

devletle bir işi olacak bu kişinin önü aydınlık geleceği güzel. bazı düşünceleri var ama daha adım atmamış olumlu gibi. sen çok düşünüyorsun onu. o daha beklemede kararsız sanki. başarını destekleyen birisi var evinizde sen de istiyorsun çabalıyorsun. bir takım kişilerden zarar görnüşsün çok da takmamışsın. o kişide başka biri görünmüyor biraz sabret bakalım nolacak hayırlısı

çok çok teşekkür ederim. :KK16: :KK16:

Bir falcıya el falımı baktırdın? çok net böyle bir şekil çıkmış da..
Söylediklerinden etkilenmişsin çok kafanı takma bence fallara tamam gırgırına bakıyoruz ediyoruz da..
Sen abarttın canım ya:)

uzaklıktan dolayı bölünen bir kalp var.. Sen inanılmaz sıkıntılısın kendini bu kadar sıkma..:KK34:
göz var bir de dua et bol bol:26:

uzaklıktan dolayı bölünen bir kalp var.. Sen inanılmaz sıkıntılısın kendini bu kadar sıkma..:KK34:
göz var bir de dua et bol bol:26:

yok canım el falı baktırmadım. içimin sıkıntılı olduğu doğru. Pek inanmam fallara .rahatlamak için baktırıyorum. Genelde güzel yorum yapıyorlar. Ilgilendiğin için teşekkür ederim. :KK16:

X