Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birseeye uzulmussun fakat uzulmene gerek yok cunku tabakta icinin rahatladigi goruluyor
yuz yuze konusan yada opusen iki insan var ustlerinde bitane olgun bayan var tam karikaturlerdeki gibi cizilmis vucudu gozleri kapali
bir baska genc kiz var sanki birsey itiyor tum gucuyle yada zorla yurumeye calisiyor gibi birseyler icin cok cabaliyor ama caabalarinin sonucu icin etrafinda birsey goremiyorum
bitanede cok belirgin T harfi gordum
daha dikkatli baktimda
konusan kiz sanki dizlerinin ustunde giibi
karsisindakide oyle ama konustugu kisi yan tarafa bakiyor ve sapkasi var gibi
T harfide kizin hemen arkasinda
olabilir ama ben oyle yorumlamadim
sen erkekle karsi karsiyasin T harfide senin arkanda .. yani seni koruyor ne olursa olsun yaninda olan birisi var diye yorumladim ben
asker yolu bekleyen biri var sanki. ya da uzakta üniformalı biri var mı ailenizde
devletle bir işi olacak bu kişinin önü aydınlık geleceği güzel. bazı düşünceleri var ama daha adım atmamış olumlu gibi. sen çok düşünüyorsun onu. o daha beklemede kararsız sanki. başarını destekleyen birisi var evinizde sen de istiyorsun çabalıyorsun. bir takım kişilerden zarar görnüşsün çok da takmamışsın. o kişide başka biri görünmüyor biraz sabret bakalım nolacak hayırlısı
uzaklıktan dolayı bölünen bir kalp var.. Sen inanılmaz sıkıntılısın kendini bu kadar sıkma..
göz var bir de dua et bol bol:26: