Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öncelikle şöyle deyim bu aralar arkadaşlarla öyle eğlence olsun diye bakıyoruz hiç anlamam diyebilirm ama yine de yazdım. belki bişeyler vardır :26:
canım öncelikle şöyle deyim bu aralar arkadaşlarla öyle eğlence olsun diye bakıyoruz hiç anlamam diyebilirm ama yine de yazdım. belki bişeyler vardır :26:
küt saçlı bi kız gördüm ben bi iki yerde birinde baya net çıkmış resimde tam çıkmamaş ama sanırım karşısında bi erkek var onla konuşuyolar karşılıklı bi konusmaları var. e harfi var bi de sana bi yardımı dokunacak olabilir elin içinde çıkmış bişey uzatıyo gibi. yarısı ısırılmış bi elma var devlet büyüğünden yardım görceksiniz demekmiş elma. küçük bi tabanca var içinde buluduğun olaylardan bi süre daha çıkış görünmüyo demekmiş. uzun saçlı bi kız var birine arkasını dönmüş çocuk arkasından bağırıyo sanki ona aralarında da bi kedi var gibi. uysallık demekmiş. r harfi var. küçük bi kız çocuğu var iki kolundan da çekiyolar bu çocuğu paylaşamıyolar mıdır nedir. bi rkek var sana sırtını dönmüş ama karşısında da ona sırtını dönmüş birisi var. L harfi olan biri sana mutlu bi haber vericek olabilir. bişey hakkında konuşan bi sürü insan var hepsi aynı fikirde sanki.
tabağında gil var sanki kocaman iyi bişey sanırım. bi işin için biriyle bi konusman olablir belki. kocaman bi kalp var. kısmete yorym yine bunu
canım dediğim gibi sadece gördüğümü sandığım şekilleri yorumlamaya çalıştım. oldu mu ki
acık kahveye kıy da telveli bir kahve pişir hiç bişey gözükmüyo..
senin sırtından geçinen biri var. maddi ya da manevi. yaslanmış sana ohh rahat walla. dikkat et canım.
ne kadar karışık aklın.. bir şeyler tam çözülüyor gibi oluyor sonra tekrardan başlıyor diyorsun sanki.
telefonların olacak. yoldan bir gelenin var. bayan sanki. bu temiz kalpli biri. sevineceksin.
upss bir özür dileme olayı var. biri elinde küçük bir paketle geliyor. özür diliyor. sen mi diliyorsun yoksa karşındaki mi senden özür diliyor bilemedim.
telefonda bir erkekle görüşmen var. açıklama yapıyorsun ona sanki.
tabakta da sıkıntın çıkmış. kendi sıkıntını ailene de yansıtıyorsun. hep yalnız hissediyorsun ama aslında çevren de çok kişi var. biraz sanırım kuruyorsun kafanda. rahat ol canım her şey olacağına varır.
idddialı değilim tabi kii sadece yorum işte
Bir yerden beklediğin bi haber, ya da olmasını istediğin bir şey var. Önü açık, yani temiz. Bir de, kelebek gördüm; kısa süreli bir mutluluğa yoruyorum ben. :)) Öyle işte.
Haha Ölçüyü tam yapmıyorum dibini döküyorum hep sen bakıcaksan içerim canım :)
sen benim iskambilime bak bi ne çıkıyo ben de bakarım falına..
özlem- bebek var mı
Mace canim msjini aldim ama gunduz benden medet umma oglan tepemde :))
canim yeni bir erkek var uzun boylu kumral yada beyaz tenli gozleri cok dikkat cekici bu erkek senin hayatini birlestirecegin kisi ayni zamanda ama sen sirtini donmussun kimseyi gormuyosun aklin karmakarisik soyle mi yapsam boylemi yapsam diye bir olayi dusunuyoun
hanene fil oturmus cok sansli bir doneme giriceksin herkes sasiracak sevincine gecmiste kalmis 3 erkek var ve hepsi tarih olacak
kizzzz etrafini iyi kolacan et :)) yeni bir ask var bak demedi deme