Falıma Bakar mısınız ?

tortixsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
86
0
39
bugünler de öyle kötüyüm ki.3 senedir iş arıyorum.bi iş görüşmesi için daha taa ordudan istanbula geldim ama yine hüsran,hayalkırıklığı.öte yandan iki sene öönce ayrıldıgım sevgilimi tam anlamıyla unutabilmiş olmadığımdan dolayı ve bu iş bulamama olayından dolayı müthiş bir bunalımın içindeyim. yeni bi erkek arkadaşım var ama onunla evlenebilmem için en az 3 sene beklemem gerek.psikolojim bu üç seneyi kaldırabilir mi ve o kadar beklemeye deyecek bi mutluluğa ulaşacak mıyım bilmiyorum. aslında hiç birşey bilmiyorum.hayatım ne yöne gidiyor ne olacak ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. neye elimi atsam hayalkırıklığı,artık çok yoruldum...bu arada 85 doğumluyum.fal için gerekli mi bilemiyorum o yüzden yazdım... :KK43:

Merhaba çok geniş kapsamlı olmasada tarot falına bakmaya çalıştım. Geçmişte sıkıntılar içinde görünsende bugün ve yakın gelecek senin için çok güzel görünyor sanırım hayatın simdiden yoluna girmeye başlamış sadece gelecek kartıyla mümkün gelecek birbiriyle çelişiyor sanırım bunu gelecekte vereceğin kararlar etkileyecek seni bekleyen gelecekte çok güzel gorunuyor sadece gecmiste yasamıs olduğun sorunlarla ya da kişilerle tekrar karşılasma olabilir bu kişilerden uzak durmanı geçmis sorunları irdelememeni kendini korumanı tavsiye edebilirim eğer yeni bir mücadeleye girersen büyük ihtimalle bunu kaybedeceksin ve yakın geçmiste yasadığını soylediğin sıkıntılarla tekrar uğraşmak zorunda kalacaksın.... Bu arada benim sahsi düşüncemse insanlar kötü zamanlar geçirebilir bazen bu dediğin gibi yıllar alır ama gunu geldiğinde hersey duzelir bu hayattaki en önemli olan sensin bunu unutma bence evlilik için acele etmenin gereği yok önemli olan evlenmek değil doğru insanla evlenmek kendine iyi bak....

X