falıma bakar mısınız ? lütfen

Canım iki seçeneğin var önünde ama ikisini de aynı oranda istiyorsun. İkiye bölünmüşsün resmen. Bir bayan var sen misin bilemiyorum tarif edeyim ben sen karar ver kim olduğuna. Uzun boylu denebilir, fiziği düzgün göğüsleri byük saçları çok uzun değil ama kısa da değil. Ellerini havaya kaldırmış, dileği yerini buluyor önü çok aydınlık. Canım bir olayda durduğun yer yanlış, yanlış yerde olmak senin görüşünü etkilemiş olumsuzluğa sebep olmuş. Bu durumdan kurtulmana biri yardım ediyor. Çevrende grçekten güvenebileceğin temiz insanlar var sana yardım eden etmek isteyen. Kalbine rahatlık gelmeye başlamış ama etrafı hala kapalı. İçten içe başlayacaksın rahatlamaya zamanla çok daha güzel olacak her şey. Bir erkek var uzun boylu zayıf, aklı fikri aşk. Karşılıklı konuşma var bu kişiyle. Sen ve sevgilin mi başkaları mı bilemiyorum. E harfi gördüm kişilerden birinde.
Fincanın ortasını kendin mi yaptın kız ne kadar düzgün çıkmış :) bir kalp var. Ortasındakileri tam çözemedim ama benzettiğim tüm şeyleri yazcam. Ay yıldız gördüm, devlet işi anlamına gelir. Ama ay yıldız olup olmadığına emin olamadım bulanık duruyo c ve s harflerine de benziyor. Can ismini getirdi aklıma. Bu kalple ilgili bunlar.
Bir çift var bebekleri var kucaklarında c harfi gördüm bebekte veya annesinde. Bir karmaşa var hane içinde. Bu kadar canım hiç bu kadar uzun yorum yapmamıştım galiba :)
Bu arada bişey itiraf etmek istiyorum (hakkını helal et) bi ara sana gıcık oluyodum her dk fal istiyosun diye artık olmuyorum :)

evde sıkıntıdan fallara sardım. :) boyuna kahve içiyordum. kusura bakma. hep sıkıntımdan oluyor bunlar. ben uzun boylu değilim. uzun boylu kız kim bilmiyorum. merak ettim. kahvenin ortasındaki kalbi ben yapmadım. kalp benimde dikkatimi çekti. yanlış görmemişim demek ki. yorumların için çok teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin.

bir yolda bir kuş bekliyor seni. büyük bir haber üstelik. zamanı var ama.
iki kişi karşılıklı duruyor biri erkek biri bayan. erkeğin elinde bişey var, her ne ise bu şey kendine geri dönmüş. artık kötülük mü yapmak istemiş bilemedim. bayan erkeğe arkasını dönmüş, seviyorum ama gidiyorum demiş.

ben de şimdi yeni konu açtım yükldm foroları keşke benim falıma da baksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…