falıma bakar mısınız ? lütfen. moralim çok bozuk.

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
$20120919_173617(1).jpg $20120919_173647(1).jpg $20120919_173656(1).jpg $20120919_173705(1).jpg $20120919_173721(1).jpg $20120919_173732(1).jpg $k.jpg $20120919_173834(1).jpg

Merhaba mesajını aldım tam yatarken bir iki yorumda bulunayım, daha doğrusu gördğümü yazayım gerçi sen ben fincan resimlererime bir yorum yapmadın ama...

Beraber olduğun erkek saçı çok kısa olmayan beyaz tenli bir erkek mi? Bu kişiyse beraber görünüyorsunuz.Sen naz yapar yada kırgın gibisin. Bir erkek karşısındaki bayana akıl verir gibi yada uyarır gibi duruyor. Hindi gördüm, şanslı bir evreye gireceğin analmına geliyormuş. Bir de kocaman ayak gördüm bu da birisine yardım edeceğin anlamına geliyormuş. Bir erkekle bir bayanın birkaç kez görüşmesi çıkmış. Şimdilik gördüklerim bu kadar, yatacağım kusura bakma. Seni kırmak istemedim. Sen de bana 1-2 yorum da bulunursan sevinirim.

Merhaba mesajını aldım tam yatarken bir iki yorumda bulunayım, daha doğrusu gördğümü yazayım gerçi sen ben fincan resimlererime bir yorum yapmadın ama...

Beraber olduğun erkek saçı çok kısa olmayan beyaz tenli bir erkek mi? Bu kişiyse beraber görünüyorsunuz.Sen naz yapar yada kırgın gibisin. Bir erkek karşısındaki bayana akıl verir gibi yada uyarır gibi duruyor. Hindi gördüm, şanslı bir evreye gireceğin analmına geliyormuş. Bir de kocaman ayak gördüm bu da birisine yardım etmen gerektiği anlamına geliyormuş. Bir erkekle bir bayanın birkaç kez görüşmesi çıkmış. Şimdilik gördüklerim bu kadar, yatacağım kusura bakma. Seni kırmak istemedim. Sen de bana 1-2 yorum da bulunursan sevinirim.

gergin bir kahve fincanı.Herşeyin alt üst olduğunu düşündüğün bir dönemdesin galiba yada beynin her şeyi öyle görüyor ve böyle yansımış.Olmasını istediğin bir şey tersine tepmiş gibi.Gergin 2 kişi var erkek çok sinirli kız çok gergin ikiside ateş püskürüyor.Bir taraf acayip takıntılı ve çok sabırsız.Karşısındakine gına getirmiş.Ama geçmişten gelen bir bağlılık sevgi var.bunun ağır basıp herşeyin düzelmesi için takıntıların sona ermesi gerekiyor.Gideceğin yerler ve yapacağın şeyler var ama kafandaki sorunlar yüzünden erteliyorsun farkında olmadan böyle hissettim yapacaklarına olumsuz yaklaşma.

gergin bir kahve fincanı.Herşeyin alt üst olduğunu düşündüğün bir dönemdesin galiba yada beynin her şeyi öyle görüyor ve böyle yansımış.Olmasını istediğin bir şey tersine tepmiş gibi.Gergin 2 kişi var erkek çok sinirli kız çok gergin ikiside ateş püskürüyor.Bir taraf acayip takıntılı ve çok sabırsız.Karşısındakine gına getirmiş.Ama geçmişten gelen bir bağlılık sevgi var.bunun ağır basıp herşeyin düzelmesi için takıntıların sona ermesi gerekiyor.Gideceğin yerler ve yapacağın şeyler var ama kafandaki sorunlar yüzünden erteliyorsun farkında olmadan böyle hissettim yapacaklarına olumsuz yaklaşma.

teşekkür ederim canım. hiç umudum kalmadı zaten. her şey boşunaymış. bütün çabalarım. yazık. :KK43: artık kendimi toparlıycam. verdiğim değer yeter. hiç hak etmiyor.

X